Jump to content

[ ELEV GFX ] AnoNymuS

Recommended Posts

Posted

Sper sa ne intelegem ca pe vremuri :D

• Like 1
Posted

Salut multumim ca ai ales sa faci parte din acest proiect GFX School , am sa iti stau la dispozitie cu sfaturi / tutorial ca sa iti imbunatatesc abilitatile in photoshop .

Avem urmatorul tutorila : 

STOCK : http://i.imgur.com/zFKkkWA.jpg

Fontul il adaugi tu de la tine sa fie ceva asemanator .

Ce mai doresc . 

1. Faci avatarul asa cum e 
  2. Dupa salvarea primului avatar te intorci si la sfarsit de layer pana sa adauge acel text imi adaugi tu urmatoarele chestii :
  •       Photo Filter pe portocaliu adica il lasi asa si mai scazi din capacitate pana la 55%
  •       Brightness dai primadata de cel din sus spre stanga cu 2/3 procente iar cel de jos spre dreapta cu 2/3 procente mai mult
  •       Expusers aici primu il duci pana la 10/15% sau daca e un pic cam intunecata mi-l duci si la 20% dupa cel de sub mi-l duci la 50/60%  iar cel de jos ultimul mi-l duci spredreapta 4/5 procente acuma depinde dupa ochiul tau sa iasa bine dupa la final mai scazi din capacitate pana la 80% asa faci si la brightness .

Multa bafta in total 2 avatare pe ambele cu text principal + text secundar , timp de lucru 48 de ore .

• Like 1
Posted

Acuma lucram putin pe acest blur lucram cu v2 . 

Fa-mi 3 avatare cu stock-uri diferite + text principal + secundar  .

Tip de lucru 48 de ore .

Bafta 

Posted

image.png  image.png  image.png

La text nu e cine stie ce dar mnaa :)

Posted

De atatea ori ti-am zis ca la genu de imagine https://s9.postimg.org/gf6bq6l6n/image.png  textul se pune pe mijloc la fel si cu aceasta

RESURSE :

1. Ce doresc 1 avatar asa cum e acolo cu text principal secundar dar acel text il ridici un pic mai sus .
  2. Dupa mai faci un avatar cu urmatoarele cerinte
  •       Photo Filter pe portocaliu adica il lasi asa si mai scazi din capacitate pana la 55%
  •       Brightness dai primadata de cel din sus spre stanga cu 2/3 procente iar cel de jos spre dreapta cu 2/3 procente mai mult
  •       Expusers aici primu il duci pana la 10/15% sau daca e un pic cam intunecata mi-l duci si la 20% dupa cel de sub mi-l duci la 50/60%  iar cel de jos ultimul mi-l duci spredreapta 4/5 procente acuma depinde dupa ochiul tau sa iasa bine dupa la final mai scazi din capacitate pana la 80% asa faci si la brightness .
Aici la cerinta a 2 a la fel Text secundar + text principal .

Multa bafta !
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...