ale3x Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 Tip(avatar/semnatura/banner/userbar):semnatura Dimensiuni:400x180 px. Patern de culori(culoare principala & secundara sau culori predominante): Blue electrick Text principal: Alex^Give HeAdShOt Text secundar(fairside.ro/www.fairside.ro/fairside community): obligatoriu watermarkul comunitatii.BE YOURSELF Tematica/Stock(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica sau adaugati un stock]:http://imgur.com/a/s2Pwe Alte informaţii:Vreau ca imaginea sa se miste geva gen GIF Ultima cerere făcuta[Obligatoriu link]:Nu am mai gasit-o 1
#Mitrut Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 MITRUT EU AM LASAT SI POZA!!! cum vrei sa fac semnatura pe poza aia ?
#Mitrut Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Cum vreo sa ti-o astez pe dimensiunile care le-ai cerut tu...? daca era poza pe verticală, da aș fi putut, dar ceeea ce ceri tu ma depăsește... sau aș putea captura doar ceasul, sau fata din imagine..
ale3x Posted April 8, 2017 Author Posted April 8, 2017 Atunci vreau alta poza dar aceleasi setari inafar de dimensiune sa fie buna.....
Recommended Posts