Jump to content

Backup Windows

Recommended Posts

kenzake powah!
Posted

FAIRSIDE ROMANIA

Tutoriale Hardware & Software

In acest tutorial va voi explica cum sa facem backup la windows.

• Primul pas mergem in → Control Pannel\System and Security\Backup and Restore ← dupa care dam click pe → Set up backup ←

VcbwWeD.png

• In pasul doi va trebui sa asteptam ca windows-ul sa analizeze sistemul si sa creeze backup-ul.

e3zxpTr.png

• Pasul trei dupa ce backup-l a fost setat urmeaza sa selectam unde sa salvam backup-ul ( Pentru aceasta operatie trebuie sa va asigurati ca detineti un stick / HDD extern cu spatiu suficient pentru salvarea backup-ului ) selectam unde sa fie salvat dupa care dam Next.

HzP7Jpc.png

• Pasul 4 depinde de voi daca doriti sa salvati tot ceea ce aveti in calculator sau doar Windows-ul eu am setat sa aleg eu ceea ce sa salvez recomandat ar fi sa lasati prima optiune.

bffyWLb.png

• In pasul 5 asta doar daca ati decis sa alegeti voi la ce sa faceti backup din partitia C:\ va selectati folderul/folderele care sa fie salvate ( Dupa cum am spus mai sus trebuie sa va asigurati ca aveti destul spatiu pe HDD/stick pentru a salva tot ceea ce selectati )

UsSzUbG.png

• In pasul 6 ne va da informatii despre ceea ce am ales noi sa salvam + ceea ce va fi salvat din windows deci teoretic ar fi tot ceea ce contine windows-ul ( Va sugerez inainte de backup sa verificati Windows-ul sa nu detina virusi sau keylogger )

TJnoVHU.png

Sper ca acest tutorial sa va fie de folos in cazul in care intampinati probleme imi puteti lasa PM si voi incerca sa va ajut.