IGiveyouHS ;x Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Descriere: Furien Dracken v1.0 [ Credits , Souls , CSO Weapons , Shop ] Autor: n0talaMa.amxx , Askanar , Aragon , Fantasy , Hattrick Descărcare: https://mega.nz/#!60IyFQrC!koG5rhPS_WUD... cLeSpYV23Q *////////////////////////[Default Plugins]//////////////////////* admin.amxx admincmd.amxx adminchat.amxx antiflood.amxx scrollmsg.amxx imessage.amxx adminvote.amxx nextmap.amxx mapchooser.amxx timeleft.amxx *////////////////////////////////////////////////////////////////* *////////////////////////[Other Plugins]//////////////////* Vcs-Furienbase.amxx -Pluginu de Baza FURIEN // Multumesc Lui Aragon pentru acest plugin , avea ceva buguri dar le rezolvai eu Vouser-Credits.amxx debug - Pluginul de baza || [ CREDITE,SOULS ] - Folosesc plug lui fantasy l-am editat si am scos bugurile si SQL shop_menu.amxx debug - Un nou shop menu 2017 || [ CREDITE,SOULS ] behemoth_grenade.amxx - Efect Flare avalanche_frost.amxx - Efect Frost Cube fmu_models.amxx - Schimba modelele La jucatori // Multumesc lui Askanar am modificat sursa luii cs_stats.amxx - Top15 Vcs_weapons.amxx - Plugin Weapons CSO - // Multumesc lui Askanar am modificat sursa luii draken_menu.amxx - Plugin Gamemenu "M" AFVM.amxx - Plugin Vip Menu // Multumesc lui YONTU pentru plugin azp_weapon_arx160.amxx debug - Armă extrasă Din ZombiePlague azp_weapon_groza.amxx debug - Armă extrasă Din ZombiePlague azp_weapon_guitar.amxx - Armă extrasă Din ZombiePlague azp_weapon_m1887.amxx debug - Armă extrasă Din ZombiePlague janu3.amxx debug - Armă extrasă Din ZombiePlague thaos.amxx debug - Armă extrasă Din ZombiePlague Vcs-Bonusbox.amxx - Pluginul lui fantasy Am socs Xrediect si am adaugat , Souls zp_competition.amxx debug - Competitie matematica raspunzi corect siti da x credite,souls *////////////////////////[Other Plugins]//////////////////* */////////////////////////////[special-Geoip]//////////////////////* SpecialGeoip.amxx - Fără acest plugin nu merg creditele SpecialGeoipAnnounce.amxx - Fără acest plugin nu merg creditele *//////////////////////////////////////////////////////////////////*
Recommended Posts