Tr1lla |BM Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Tip(avatar/semnatura/banner/userbar):semnatura Dimensiuni: 400x180 Patern de culori(culoare principala & secundara sau culori predominante): galben, abastru rosu Text principal: Skinny pesci ( da sa fie gif , adica in miscare gen sa scrie "Skinny Pesci" si cand ajunge in mijloc sa se mareasca fiecare litera , de ex " sKinny ,apoi cealalta "skInny" si tot asa , in miscare.. Text secundar(fairside.ro/www.fairside.ro/fairside community): obligatoriu watermarkul comunitatii. Owner Xtr.Fairisde.Ro , de preferat cu galben Tematica/Stock(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica sau adaugati un stock]: GIF Alte informaţii: Mersii * Ultima cerere făcuta[Obligatoriu link]: cred ca prin decembrie anul trecut
Tr1lla |BM Posted April 23, 2017 Author Posted April 23, 2017 Nu vreau sa par rau si nici nepoliticos . Nu vreau sa fac nici multi post sau sa intru in conflic cu nimeni . Pnm dar am facut si eu cererea asta de o saptamana si ceva si nu mi-a luat-o nimeni in considerare . Interesant este faptul ca altor utilizatori li s-au facut . Nu mi se pare corect , daca ati primit grad , fi-ti corecti cu toata lumea sau aici e dupa cum vrea unu si altul ?
RoBy Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Designeri comunitati nu sunt obligati sa faca tot timpul avatare/semnaturi, poate au avut probleme, la asta nu va ganditi? Au si ei o familie, niste prieteni, nu numai de facut avatare si semnaturi in photoshop! Nu am timp sa va fac la toti avatare/semnaturi, sunt ocupat foarte mult cu forumul, sa il duc undeva foarte sus, nu niste avatare si niste semnaturi ne duc foarte sus!In jur de 10 ore in aceste 2 saptamani le-am petrecut pe forum si TS3, doar cand am fost plecat 5 zile de acasa, nu am putut sa activez! Sper ca dupa cele spuse de mine sa intelegeti, caci si noi avem prieteni, familie, avem si noi viata sociala.
Tr1lla |BM Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 4 hours ago, RoBy said: Designeri comunitati nu sunt obligati sa faca tot timpul avatare/semnaturi, poate au avut probleme, la asta nu va ganditi? Au si ei o familie, niste prieteni, nu numai de facut avatare si semnaturi in photoshop! Nu am timp sa va fac la toti avatare/semnaturi, sunt ocupat foarte mult cu forumul, sa il duc undeva foarte sus, nu niste avatare si niste semnaturi ne duc foarte sus!In jur de 10 ore in aceste 2 saptamani le-am petrecut pe forum si TS3, doar cand am fost plecat 5 zile de acasa, nu am putut sa activez! Sper ca dupa cele spuse de mine sa intelegeti, caci si noi avem prieteni, familie, avem si noi viata sociala. Cand vrei sa cauti niste scuze si cand vrei sa pari inteligent asigura-te ca ai si argumentele necesare. Prin faptul ca ai zis ca designeri nu au obligatia sa ne faca avatarele/semnaturile m-ai lamurit total. Fiecare din noi e ocupat stai linistit , nimeni nu cred ca poate sa lucreze 24/24 h la forum . Insa daca nu esti in stare sa iti indeplinesti obiectivele de ce a-ti acceptat sa va ocupati de asta ? Cand te apuci de ceva iti asumi , nu cauti scuze penibile ! Cu asta am zis tot . Zi faina .
Sting Posted May 1, 2017 Posted May 1, 2017 Stiu că nu este exact ce iți doreai, incă sunt incepator :)
Tr1lla |BM Posted May 1, 2017 Author Posted May 1, 2017 33 minutes ago, Sting said: Stiu că nu este exact ce iți doreai, incă sunt incepator Mersii mult frate , e super
Recommended Posts