RoberT # Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Tip ( avatar / semnatura / banner / userbar ) : avatar , bannere ce-or fi. Dimensiuni : medii Patern de culori : Verzi Text Principal : Fondator , Owner , Co-Owner , Adminstrator , Super-Moderator , Moderator , Helper , VIP , Slot Text secundar ( www.fairside.ro / fairside.ro , obligatoriu watermarkul comunitatii ) : Sub ele sa scrie Arena.FairSide.Ro , si inca un rand in care sa scrie sub fiecare , Aras.FairSide.Ro Tematica/ Stock : - Alte informatii : 2 randuri va rog , unu de rank-uri si sub ele sa scrie Arena.FairSide.Ro , si inca unu sa scrie Aras.FairSide.Ro Link de la ultima cerere facuta : https://www.fairside.ro/forum/topic/15890-cerere-avatar-wizzard/ P.S spor la treaba , sper sa va iasa frumos !! Multumesc frumos Si stiu ca nu am facut modelul complet..dar nu mi merge akm click dreapta , nush ce are e blocat..si n-am putut da copy-paste..si am luat pe rand..daca si link am luat cuvant cu cuvant , cu new tab )).. 1
#Mitrut Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 #Lock, serverul arena nu mai este afiliat la noi in comunitate.
Recommended Posts