BRYHACK Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 Tip(avatar/semnatura/banner/userbar): avatar Dimensiuni: 150x250 Patern de culori(culoare principala & secundara sau culori predominante): Nu stiu.. un efect acolo misto Text principal: BRYHACK Text secundar(fairside.ro/www.fairside.ro/fairside community): Romania.FairSide.Ro Tematica/Stock(Cu ce sa fie ? CS / Natura / Iarna etc.)[Obligatoriu specificati tematica sau adaugati un stock]: https://postimg.org/image/wdagkpl45/ (nu e prea clara, dar daca se poate, eu as dori sa lucrati cu ea asa cum e..) Alte informatii: Sa nu puneti vreun text pe fata, puneti mai jos. Ultima cerere facuta[Obligatoriu link]: E stearsa, dar au trecut oricum mai mult de 30 de zile.
SuperStarCsm Posted April 21, 2017 Posted April 21, 2017 ba e chiar foarte bun si clar stock-ul, fata de altele postate pe la cereri :))) 1
BRYHACK Posted April 21, 2017 Author Posted April 21, 2017 Multumesc mult boss, dar mai astept o imagine, ca nu mi-ai scris bine watermark-ul comunitatii "Romania.FairSide.Ro". Daca nu mai mai ajuta vreunul cu vreo alta editare, raman si cu asta asa .. :))
Recommended Posts