Jump to content

Yu-Gi-Oh! - Jocul copilariei

Recommended Posts

Posted

Cine isi mai aduce aminte de jocurile din seria Konami , asa numitul Yu-Gi-Oh! ?

Seria cuprindea 3 jocuri Joey The Passion , Kaiba , si cel cu Yu Gi

Pentru cei care nu stiu jocul , este vorba de un joc cu carti (de duel) in care jucai cu un adversar in cazul seriei ( Joey , Yu Gi , Kaiba) si dupa fiecare duel castigat , obtineai o carte din pachetul adversarului.

Mi se parea genial si asteptam cu nerabdare sa completez pachetul , erau vreo 180 la numar daca nu ma insel.

Pot spune ca cei de la Konami au lansat jocul, in urma succesului de care s-au bucurat episoadele de anime difuzate in toata lumea in special zona asiatica :)

Succesul lor a crescut si-o data cu el si vanzarile .Citeam acum ceva timp pe un site din strainatate,si cei de acolo clasau yu ghi oh in top 5 cele mai de succes anime-uri din toate timpurile.

Au lansat carti ,prin care fanii seriei puteau sa se dueleze practic intre ei. Tin minte ca si eu aveam colectie si le strangeam ca apoi sa ma 'duelez' cu prietenii ,era foarte amuzant :)) .

Revenind la joc  , o sa las un gameplay cu jocul ,sa va face-ti o oarecare idee despre acesta