BaLaMuK Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Pe oricine ai întreba dacă a auzit de Motorola îți va răspunde că da. Imediat după aceea îți va spune ce model de telefon Motorola a avut el â€când era micâ€. Probabil mai are È™i poze făcute cu acel telefon, undeva, salvate bine. Ideea este că Motorola s-a întors È™i acum se numeÈ™te doar Moto, iar la noi pe piață vine cu G4 pe care îl testăm astăzi. Va mai veni È™i un G4 Plus cu o cameră ceva mai bună È™i ceva mai mult RAM, dar despre acela vorbim mai încolo. Când vine. Moto G4 este un smartphone mainstream cu aproape toate funcÈ›iile de care ai nevoie în 2016. O baterie mare de 3000 mAh, un ecran de 5.5 inci FullHD, camere foto mai mult decât decente de 13 È™i respectiv 5 Megapixeli, 2 GB memorie RAM È™i nu în ultimul rând un Android 6.0.1 curat. Asta mi-a plăcut cel mai mult la el, este un telefon echilibrat, se miÈ™că foarte bine, poÈ›i face È™i ceva gaming casual pe el È™i în plus, dacă ai încărcătorul potrivit îl vei È™i încărca în jumătate de oră de la zero la 50%. Acesta este aÈ™adar Moto G4. A, stai, nu v-am spus cât costă. 1000 de lei. Știu că 999 lei suntă mai bine È™i probabil aÈ™a îl vei È™i găsi în magazine. G4 Plus va fi o idee mai scump, dar nu mă pronunÈ› acum pentru că nu È™tiu sigur. Sursa: www.buhnici.ro
Recommended Posts