user20171 Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Nu se poate nega că fnaticul s-a întors. Cea mai populară organizație de sport a dominat pe toată lumea în primele zile ale CSGO, dar în ultimii doi ani, nu au fost găsite nicăieri. Încă de la plecarea flasha și olofmeister, fnaticul nu a fost același. Cu toate acestea, acum 4 luni, organizația suedeză a decis să amestece lucrurile pe măsură ce înlocuiau atât xizt, cât și twist. Flusha a revenit la linia de start alături de Golden. În opinia mea, aceasta a fost o mișcare excelentă făcută de Fnatic, deoarece au asigurat unul dintre cei mai buni lideri din joc pe piață. În momentul scrierii, fnatic este evaluat ca echipa #3 CSGO din lume. De ce cred că fnatic va fi una dintre cele mai bune echipe CSGO din 2020? Matematica este simplă. Fnatic a jucat deja împotriva celor mai bune echipe din lume și arătau foarte bine. StarSeries i-League Season 8 și DreamHack Maeștrii Malmö 2019 au atras atenția tuturor, în timp ce fnaticul a ieșit din mințile lor. Cred că fnatic are nevoie de ceva mai mult timp înainte să atingă apogeul și, după părerea mea, sunt o echipă CSGO perfectă bazată pe abilitățile și experiența individuală.
Recommended Posts