Jump to content

CSGO: G2 eSports

Recommended Posts

Posted (edited)

download.jpg.db55516974dee9c527eb1159194fe8ac.jpgdownload.jpg.609e684cae3ce3cfa5b8aeb7d5330444.jpg

Încă de la reînnoire, G2 arăta minunat. Au adus două lovituri grele sub formă de nexa și hunter  [ fosti doi membri ai echipei care au fost considerati cei mai buni ]. Dacă nu-ți amintești de aceste două, lasă-mă să te ajut. Hunter- este vărul lui NiKo și, în opinia mea, unul dintre cei mai buni jucători în acest moment.

Mai mult, nexa este un lider în joc, capabil să-și poarte propria greutate. Din perspectiva mea, asta a lipsit G2. Acum, că au doi jucători care pot ajuta kennyS, pur și simplu nu pot ignora G2 pe această listă a echipelor CSGO viitoare din 2020.

Înainte de pauzele de iarnă, vom vedea G2 să-l învingă în finala ESN Pro League sezonul 10, unde vor concura cu concurenți de top, cum ar fi Astralis, Liquid, fnatic, Evil Geniuses. Acesta va fi un test uriaș pentru această listă CSGO și, dacă vor face un nivel înalt în Odense, vor fi considerați cu siguranță drept concurenți în 2020.

Edited by FAIRSIDE-Yi