Jump to content

CSGO: Team Vitality

Recommended Posts

Posted

download.png.c3eec86a3058f59825219cae7737a581.png

Aceasta este echipa mea preferata din CS:GO deoarece dupa mine joaca foarte bine in echipa .

Eu personal am urmarit toate meciurile acestei echipe si am incercat pe cat posibil sa folosesc modul lor de a juca in meciurile competitive . 

Hai sa recunoastem. Vitality este o echipă unică. ZywOo este probabil cel mai bun jucător CSGO din lume acum. Lucrurile arătau bine pentru lista CSGO din Franța, dar de când Shox a înlocuit Nbk-, Vitality nu se găsește nicăieri.

Dacă aruncăm o privire mai atentă la ultimele spectacole ale acestora, putem observa o mulțime de inconsistențe. După o prezentare excelentă a echipei DreamHack Masters Malmö 2019, Vitality a fost una dintre primele echipe care și-a făcut bagajele în StarSeries i-League Season 8.

Adevărul este spus, dacă Vitality nu face mai multe schimbări în lista imediată, pot să le văd abandonând 5. Cine știe, poate ZywOo va căuta o echipă nouă dacă nu se schimbă nimic în viitorul apropiat. În total, există o mulțime de semne de întrebare deasupra Vitalității în acest moment.

• Like 1