HKS 27D Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Salut! Reamintesc ce am spus in topicul cu intalnirea comunitatii: Având în vedere faptul că cei mai mulți oameni sunt din sudul României, întâlnirea principală va fi în București. Până una alta, rămâne să stabilim data aproximativă și intervalul orar. Revin cu alt topic în funcție de anunțurile din mass-media referitoare la o posibilă stare de urgență. Vă rog să țineți cont de precizările guvernului referitoare la o posibilă starea de urgență. Voi ține deschis acest topic câteva zile pentru a vă permite să vă exprimați părerea referitoare la data și ora aproximativă pentru întâlnirea comunității Fairside. Model propunere interval orar întâlnire comunitate Quote Nickname: Nume: Am domiciliul/reședința în: Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: Alte informații: Exemplu de propunere interval întâlnire comunitate Quote Nickname: HKS 27D Nume: Cosmin D. Am domiciliul/reședința în: Sibiu, București, Vâlcea Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 100% Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Da Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: 15 august 2020 (sâmbătă), 17:00-20:00 Alte informații: Nu 1
dawid Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Nickname: dawid Nume: David Am domiciliul/reședința în: Bucuresti Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 80% Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Da Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: 15 august 2020, 16:00-19:00 Alte informații: -
Baster Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Nickname: Baster Nume: Ionut R. Am domiciliul/reședința în: Sibiu Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 50% Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: NU Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: 15 august 17:00-20:00 Alte informații: -
FreakyBodyX Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Nickname: FreakyBodyX; Nume: Bogdan; Am domiciliul/reședința în: Târgu Jiu: Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 40%; Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Da; Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: Nu știu încă dată exactă când o să fiu în București, dar oricum în august: Alte informații: N/A.
Cristi .D Posted July 31, 2020 Posted July 31, 2020 Nume: Cristian Am domiciliul/reședința în: Bucuresti Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 60-70% Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Da Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: 22 august 2020 Alte informații: -
GabrielWEEK Posted August 1, 2020 Posted August 1, 2020 Quote Nickname: GabrielWEEK Nume: Gabriel Catalin Am domiciliul/reședința în: Slanic Prahova Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 80% Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Da Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: 15 August 2020 Alte informații: -
Paranoiaa Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Nickname: Paranoia Nume: Alexandru Am domiciliul/reședința în: Spania ? Care sunt șansele să fiu prezent (în procente): 30% Mă pot deplasa singur dus-întors la locația întâlnirii: Da Data și intervalul orar propus pentru întâlnire: Nu stiu sigur.... Alte informații: Cam greu sa ajung eu din Spania?
Recommended Posts