Jump to content

League of Legends: Ce parere aveti de elo boosting?

Recommended Posts

Posted

Un prieten mi-a zis ca a cumparat lol boosting sa iasa din silver pana in gold si nu a avut probleme, ce ziceti se merita sa cumpar sa ies din bronze2 pana in gold 3?

ce experiente ati avut cu aceste firme ce ofera boosting daca ati folosit?

Posted

Incearca sa joci in duo, cu un prieten, dar nu bot, incercati lane-uri diferite, si perfectionati-va pe un campion.

Asa inveti sa joci si tu, chiar daca poate vei pierde la inceput, dar cu timpul progresezi. Eu cu Blitz am inceput ca support si acum dupa 4 ani mi se pare cel mai amuzant campion.

Iti propun daca vrei sa joci jungle sa joci campioni gen: Jax, Ww, Master Yi, Udyr(asta imi place mie cel mai mult si nici nu se baneaza des), in general campioni usori,

Posted

Nu merita boosting deoarece :

1. Poti sa risti Ban pentru boosting.

2. Arunci bani aiurea.

3. Primesti multe reporturi daca nu faci fata meciurilor din divizia respectiva.

4. Primesti foarte mult flame.

Sfatul meu pentru tine, este sa joci mult si sa te uiti pe Twitch/Youtube la proplayer si sa iti creezi un still de joc cu care poti sa castigi usor lainul vs un adversar.

Posted

Da coaie da problema mea e ca dau de toti retardatii, nu am mult timp sa joc si ma jur in fiecare joc se gaseste cate unu care ba merge afk ba face prea mult feed, dau de toate animalele si  mi-a spus un prieten care e in platina ca el foarte rar da de trolli,afk 

Posted
6 hours ago, Digolo Suba said:

Da coaie da problema mea e ca dau de toti retardatii, nu am mult timp sa joc si ma jur in fiecare joc se gaseste cate unu care ba merge afk ba face prea mult feed, dau de toate animalele si  mi-a spus un prieten care e in platina ca el foarte rar da de trolli,afk 

Ai grija la limbaj. Noi am explicat frumos.

Conteaza de norocul fiecaruia cu trolli sau afk, si altii te pot considera pe tine troll intru meci cand tu ai 0/10/0, de exemplu, chiar daca pentru tine e prima data cand joci acel campion.

Iar pentru a putea urca, nu trebuie sa te injuri cu lumea pe chat, trebuie sa joci calm pentru a avansa. Da mute tuturor la inceputul meciului si axeaza-te pe lane-ul tau, nu pe X sau Y.

Daca nu ai timp, nu juca pentru a avansa, joaca pentru distractie. Daca tu ajungi platina boostat, gandeste-te ca nu joci de platina daca tu pleci din bronz, e simplu, joci de bronz.

Si e mai rau sa cazi de undeva de sus cand nici nu ai ajuns acolo pe barba ta.