KaufeNN Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Cristina Laslo, 24 de ani, una dintre cele mai talentate handbaliste ale României, s-a întors pe teren după 8 luni de pauză forţată. Cristina Laslo este o handbalista de la Baia Mare care a revenit şi la echipa națională după suspendarea primită în noiembrie 2019. Aceasta fost suspendată din cauza dopajului în care a fost implicată alături de colegele de atunci, de la Corona Brașov. Cristina Laslo "Centrul" a primit iniţial o pedeapsă de 15 luni, alături de Daciana Hosu şi Bianca Bazaliu, diminuată ulterior de Agenția Națională Antidoping. ”Parcă am așteptat o viață să se termine acest episod negru din viața mea. A fost cea mai grea perioadă din carieră. M-am simțit singură și goală pe dinăuntru...Nu mai aveam alături colege, antrenori, staff, suporteri. Lumea din jur nu mai vorbea de handbal. N-a fost ușor să accept faptul că trebuie să stau departe de handbal” a spus Cristina Laslo avand parcă o durere în suflet. Cristina abia a revenit pe teren după problemele creeate din cauta dopaj-ului s-a transferat la Baia Mare, echipă cu care a semnat în vară. După ce a renunțat la contractul cu formația din Brașov, centrul ”tricolorelor” a venit la Baia Mare cu gânduri și ambiții mari: să se lupte cu CSM București și Vâlcea pentru campionat. ”Mă simt bine la Baia Mare, m-au primit foarte bine, avem o echipă cu sportive de calitate și cu personalitate. Îmi doresc să ne batem la titlu în acest sezon”, a explicat Cristina Laslo
Recommended Posts