Jump to content

De ce Among Us e un joc așa popular?


HKS 27D

Recommended Posts

HKS 27D

among-us-crewmates-game-romania.jpg

Ce este Among Us?

Among Us este un joc multiplayer bazat pe „lucrul în echipă și trădare”, așa cum reiese din descrierea de pe innersloth.com.

Jocul se poate juca pe telefon sau pe PC în 4-10 jucători. Scopul este de a menține nava intactă și de a reveni înapoi la civilizație. Totuși, pe navă poate exista un extraterestru impostor.

Scopul impostorilor este de a elimina restul echipei înainte ca nava să ajungă acasă. Impostorul va sabota nava, se va strecura prin gurile de aerisire, îi va înșela pe ceilalți pentru a rămâne nedetectat de echipă și pentru a omorî în continuare ceilalți participanți.

 

În Among Us, în timp ce toată lumea fixează probleme la navă, nimeni nu poate vorbi cu restul. Din momentul în care un corp este raportat se vor dezbate ideile cu privire la cine ar putea fi impostor. Scopul impostorului este să nu fie votat, însă dacă acesta este descoperit de ceilalți, echipa câștigă.

 

crewmate-among-us-joc-steam.jpg

De ce Among Us a devenit așa de popular?

Ei bine, a Among Us nu este un joc nou. Evident, a apărut în anul 2018, dar este mult mai vechi de atât în viața reală..

Among Us poate fi considerat ca fiind adaptarea jocurilor Mafia aka Werewolf aka The Resistance aka Secret Hitler.

Odată cu pandemia din anul 2020, Among Us a devenit viral în US și în alte țări având în vedere faptul că oamenii stăteau mai mult acasă, în fața calculatorului. Jocul în sine este amuzant, plin de momente de tensiune.

 

Quote

„If you just look at raw viewer numbers on Twitch streams, though, the stats can be misleading. You can't tell at a glance when a stream is sponsored, or if viewers are just tuning in for item drops. You also can't tell if a small indie game is truly becoming popular, or if one big-name streamer happens to be playing it for a hundred thousand viewers, while the next streamer down plays for an audience of 11. But that's not the case with Among Us—if you look at the breakdown of which channels are getting viewers, it's trending towards a fairly even distribution. The top 100 streamers are all pulling in good numbers.”

- PCGamer.com

 

joc-among-us-popular-reviews-recenzii.jpg

Sursă imagine: innersloth.com

Descarcă Among Us pe PC și telefon

Dezvoltatorii au construit jocul atât pentru PC (pe Steam), cât și pentru smartphone.

Cerințele pentru a rula jocul nu sunt atât de costisitoare, aplicația putând rula pe un PC cu componente de până în anul 2010.

 

 

  • Like 4
  • Thanks 1
  • Starred 1
  • Amused 1
  • Maximum Rate 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Utilizăm Cookies și Tehnologii similare. Continuarea navigării implică acceptarea Termenilor și Condițiilor. Terms of Use Privacy Policy