Jump to content

Platforme NOVOMATIC


Recommended Posts

Platforma de jocuri Coolfire™ II-s, care sporește securitatea, asigură tehnologie de vârf care permit încorporarea unei grafici amețitoare și a unei experiențe de joc extraordinare. Popularitatea dovedită a jocurilor și edițiilor multi-joc ale acestei platforme se bazează și pe conceptele inovatoare de joc și pe efectul sonor superb si o grafica excelenta, care asigură o experiență de joc palpitantă pentru jucători   si de asta ,e o platforma cautata in general  de multi playeri !

CoolFire II-s.png  

 

 Platforma de vârf NOVO LINE™ Interactive este soluția inovatoare de sine stătătoare, conectată la server, gata pentru o interconectare ulterioară în regim , play cu un sistem de jocuri conectat la server. Edițiile sale multi-joc prezintă colaje sofisticate de tematici de joc grupate în categorii user friendly care permit clientului să-și găsească rapid jocurile preferate. Tematicile speciale NOVO LINE™ Interactive Curve sunt disponibile exclusiv pe cabinetele NOVOMATIC Curve, NOVOSTAR® V.I.P. Royal și DOMINATOR® Curve și extrag tot potențialul acestei platforme de top prin experiența de joc HD și prin Jackpot-urile Individuale speciale.Aceasta  platforma  a avut ,un castig foarte mare  ca profit etc!

NovoLine_Interactive.jpg

 

Platforma HD Impera-Line™ este cel mai nou membru al familiei de platforme NOVOMATIC. Toate edițiile Impera-Line™ HD multi-joc oferă experiențe de joc palpitante . Categoriile generale de jocuri sunt ușor de utilizat și asigură o orientare excelentă în ce privește meniul de selecție a jocurilor, garantând că fiecare jucător găsește ușor jocul preferat. Tematicile jocurilor includ jocurile clasice NOVOMATIC precum și o gamă variată de jocuri noi care se bucură de succes garantat pe o piata  foarte mare  cu o competitie foarte stransa. Meniul intuitiv pentru operatori al acestei platforme reprezintă un instrument flexibil pentru operatori, care le permite acestora să optimizeze configurația jocurilor  si stabilitatea  de a juca online  asa ca aceasta platforma  ,e una cum se cade si profitabila .

 

ImperaLine Logo.jpg

 

 

CoolFire II-s.png

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...