Jump to content

Cum a apărut aplicația TeamSpeak și de ce este superioară fața de celelalte programe de comunicare?


YanG

Recommended Posts

Cum s-a nascut aplicatia TeamSpeak3?

teamspeak3-voice-voip.PNG

 

 

Totul a început în 1999 ca un proiect personal pentru un grup de prieteni care s-au întâlnit jucând un joc online. La acea vreme, aplicațiile de comunicații vocale disponibile nu aveau compatibilitate între platforme, erau afectate de probleme legate de router și firewall și se bazau în mare măsură pe lățimea de bandă și utilizarea resurselor de sistem. Știind că puteau face mai bine, si-au propus să dezvolte o soluție proprie - o alternativă de înaltă calitate, ușoară și completă, cunoscută acum sub numele de TeamSpeak.

 

teamspeak3-voice-voip-start-history.PNG

 

 

În 2001, a fost lansată prima versiune publică a TeamSpeak. Echipa ts si-a atins obiectivele și a făcut ceea ceea ce si-au propus. Software-ul lor nu s-a limitat la o singură platformă, avea nevoie de o lățime de bandă mai mică decât alte aplicații și a necesitat un firewall și o utilizare minimă a lățimii de bandă. Toate cu o interfață ușor de utilizat. TeamSpeak s-a răspândit rapid pe internet, depășind cu mult așteptările. Feedback-ul copleșitor din partea comunității a motivat să continuarea eforturilor echipei de dezvoltare cu TeamSpeak.

 

 

teamspeak3-new-version-last-version.PNG

 

 

Astăzi se continua proiectul din trecut, iar optimizarea aplicatiei continua si e , precum și implementarea caracteristicilor și funcționalității de neegalat în industrie de astăzi. TeamSpeak se numără printre cele mai recunoscute și de succes mărci din industria VoIP și este utilizat într-un spectru larg de aplicații, de la jocuri online la comunicări de afaceri, până la educație și formare.

 

De ce să alegem TeamSpeak? 

 

CALITATEA VOCII 

Obțineți o comunicare clară, fără întârzieri, cu reglarea integrată automată a volumului microfonului, reducerea zgomotului de fond și anularea ecoului.

 

CONFIDENȚIALITATE INCLUSA

Aplicatia este conceputa cu confidențialitate, nu are acces la datele dvs. de chat vocale sau text și nu este necesară înscrierea.

 

SECURITATE CA NICAIERII

Securitate militară integrată ca standard. Cu TS3, criptarea bazată pe AES poate fi activată pentru întregul server, sau chiar doar pentru anumite canale.

 

SISTEM DE PERMISII AVANSATE

Aveți controlul complet la sistemul  de permisiuni ierarhic puternic, cel mai bun din piață. Decideți cine poate vorbi, cine se poate alătura canalelor și multe altele.

 

SUNET DE JUR IMPREJUR

Fiți în centrul jocului cu Pozițional Audio. Ascultă-ți colegii de echipă într-un cadru sonor de 360 °, oferindu-ți avantajul atunci când îți executi următorul plan de joc.

 

INFRASTRSCTURĂ DECENTRALIZATĂ

Fii 100% sigur de confidențialitatea și securitatea ta. TeamSpeak poate fi găzduit de oriunde. Literal oriunde. Nu sunteți legat de serverele noastre și nu vă colectăm datele.

 

CONECTIVITATE MOBILĂ

Emite comenzi în timp ce ești AFK. Cu aplicațiile mobile TeamSpeak pentru Android și iOS, nu veți fi niciodată departe de acțiune.

 

SUPRAVEGHERE ÎN JOC

Fii cu ochii pe acțiune cu suprapunerea oficială TeamSpeak în joc de la Overwolf. Accesați rapid comenzile vocale TeamSpeak, vedeți cine vorbește și primiți notificări și mesaje unde și când aveți cel mai mult nevoie.

 

PERSONALIZARE FĂRĂ LIMITĂ

Asigurați-vă TeamSpeak propriul dvs. și personalizați-vă clientul pentru a se potrivi stilului personal cu pluginurile, pachetele de sunet și pictograme incluse și temele incluse. Alegeți dintre sute de programe create de comunitatea de utilizatori sau chiar creați-vă propriul.

 

SCALABILITATE MARE

Scăriți de la conversații de grup mic la conferințe mari cu mii de participanți cu arhitectura avansată Client-Server.

 

TRANSFER PUTERNIC DE FIȘIERE

Maximizați-vă experiența de colaborare online. Stocați cu ușurință și partajați fișiere cu comunitatea dvs., fără a fi nevoie să vă deranjați cu probleme de firewall.

 

CHAT TEXT

Aveți nevoie să vă păstrați conversația sub control? Cu mesageria directă sau chatul de text în echipă, puteți transmite mesajul fără zgomot.

 

Mai jos este atasat un tabel in care sunt prezentate beneficiile TeamSpeak fata de alte aplicatii de comunicare.

 

teamspeak-mobile-app-codecs-permission-encryption-cpu.PNG

teamspeak-channels-file-volume-support-chat.PNG

 

 

 

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Maximum Rate 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...