Jump to content

Fifa 21


Alin

Recommended Posts

FIFA 21 este un joc video de simulare a fotbalului publicat de Electronic Arts ca parte a seriei FIFA. [1] Este a 28-a versiune din seria FIFA și a fost lansată pe 9 octombrie 2020 pentru Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 și Xbox One. Versiunile îmbunătățite pentru PlayStation 5 și Xbox Series X și Series S sunt programate pentru lansare pe 4 decembrie 2020, în plus față de o versiune pentru Stadia.

 220px-FIFA_21.jpg

*Ce ofera nou  Ultimate Team*

 

Ultimate Team are 100 de jucători de pictograme, inclusiv 11 nume noi. Eric Cantona, Petr Čech, Ashley Cole, Samuel Eto'o, Philipp Lahm, Ferenc Puskás, Bastian Schweinsteiger, Davor Šuker, Fernando Torres, Nemanja Vidić și Xavi sunt toate icoane pentru prima dată. [2] [3] Jens Lehmann nu va fi o icoană în FUT 21.

Ultimate Team va adăuga o caracteristică de joc cooperativ sub formă de rivali de divizie, lupte în echipă și amicale cu un prieten online pentru a debloca obiective și recompense  mai deosebite de fifa 20.

 

* Despre modul cariera*

Modul Carieră va avea noi adăugiri după ani de critici din partea comunității - în principal în modul manager. [8] [9] Noile adăugiri includ; un mod interactiv de simulare a meciurilor interactive, care permite jucătorilor să sară instantaneu din meciuri, pe lângă schimbarea planurilor de joc în timp real. Un sistem de antrenament nou și îmbunătățit.  

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...