f10 Posted March 17, 2021 Posted March 17, 2021 Tipul lucrării (avatar, semnătură sau altceva):avatar Tema lucrării (are legătură cu 'render-ul' sau 'stock-ul'):- Render-ul sau stock-ul (obligatoriu):https://ibb.co/N7npwFL Dimensiunile lucrării:150x250 Text-ul principal:f10 RAUL Text-ul secundar:- Alte detalii despre lucrare:-
-DNX Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Salut @f10 RAUL scuze pentru intarziere, si am un lucru pe care vreau sa ti-l spun Daca nu ai vazut Regula 7 din Info Cerere Lucrari, spune ca In textul secundar trebuie sa fie obligatoriu watermark-ul comunitatii (fairside, www.fairside.ro, fairside.ro etc), asa ca eu ti-am adaugat fairside.ro ca text secundar Daca doresti alte modificari, astept mesaj in privat Avatarul este compatibil si pentru TeamSpeak3
f10 Posted April 6, 2021 Author Posted April 6, 2021 11 minutes ago, FineTTi said: Salut @f10 RAUL scuze pentru intarziere, si am un lucru pe care vreau sa ti-l spun Daca nu ai vazut Regula 7 din Info Cerere Lucrari, spune ca In textul secundar trebuie sa fie obligatoriu watermark-ul comunitatii (fairside, www.fairside.ro, fairside.ro etc), asa ca eu ti-am adaugat fairside.ro ca text secundar Daca doresti alte modificari, astept mesaj in privat Avatarul este compatibil si pentru TeamSpeak3 mersi frumos pentru avatar
-DNX Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Si am uitat sa mentionez ca lipseste "f10", fontul respectiv nu poate citi literele, mare parte din fonturi fac acest lucru
real Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Avand in vedere inactivitatea din acest topic suntem nevoiti sa l inchidem, te mai asteptat ori de cate ori ai nevoie cu o cerere noua! Multumim! [FAIRSIDE GFX TEAM]
Recommended Posts