user20171 Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 Tipul lucrării (avatar, semnătură sau altceva): altceva Tema lucrării (are legătură cu 'render-ul' sau 'stock-ul'): Sea of Thieves Render-ul sau stock-ul (obligatoriu): Dimensiunile lucrării: 512x512 Text-ul principal: Text-ul secundar: Alte detalii despre lucrare: as vrea niste efecte de furtuna cu fulgere sau ceva care sa fie in tema cu marea si cu piratii XD -> FARA TEXT
user20171 Posted April 13, 2021 Author Posted April 13, 2021 @FineTTiCand mai ai timp, nu e graba si daca te rog poti sa imi mai faci un gift tot de genul acesta? Adica stocul sa ramana acelasi. P.S pentru ce aveam nevoie ramane asta pe care ai facut-o acum.
-DNX Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Si eu am aceleasi efecte, nu mai are rost sa mai fac. Multumestei lui @real
real Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Avand in vedere inactivitatea din acest topic suntem nevoiti sa l inchidem, te mai asteptat ori de cate ori ai nevoie cu o cerere noua! Multumim! [FAIRSIDE GFX TEAM]
Recommended Posts