Bobbu Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Tipul lucrării (avatar, semnătură sau altceva): As dorii ceva bannere pentru gradele de pe server Tema lucrării (are legătură cu 'render-ul' sau 'stock-ul'): Nu am pretentii mari, doar sa fie ok Render-ul sau stock-ul (obligatoriu): Cum credeti voi Dimensiunile lucrării: Nu conteaza, cum puteti Text-ul principal: Manager + VIP Owner + VIP Owner Administrator + VIP Administrator G.MOD + VIP G.MOD Moderator + Vip Moderator Admins + VIP Admins Helper + VIP Helper Vizitator + VIP Vizitator Text-ul secundar: fairside.ro Alte detalii despre lucrare: Mult succes 1
real Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Salut! Eu nu am mai lucrat astfel de lucrari, m am axat doar pe avatare si semnaturi, dar am incercat sa iti fac si eu ceva. Pozele sunt .png si am incercat la mine si se vad foarte bine ca si semnatura. Sper sa mai raspunda si alti colegi de ai mei. Apesi click dreapta pe fiecare poza si dupa dai "Open in new tab" pentru a le descarca! Nu uita sa le descarci asa cum sunt, anume cu extensia .png, altfel nu se vor mai vedea asa. Spor! 1
Bobbu Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Multumesc, sunt frumoase! Dar mai astept si alte lucrari de la colegii tai. 1
-DNX Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Nu prea ma descurc la astfel de chestii, imi pare rau! ?
Bobbu Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Nu-i nimic! Ma mai poate ajuta cineva? sau le las pe cele a lui @real ?
Bobbu Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Le-am folosit pe a lu @real, multumesc frumos pentru ele si pentru munca depusa! Puteti da t/c !
real Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 22 minutes ago, Bobbu said: Le-am folosit pe a lu @real, multumesc frumos pentru ele si pentru munca depusa! Puteti da t/c ! Pentru putin, te asteptam cu o noua cerere ori de cate ori ai nevoie de vreo lucrare, multumim! [FAIRSIDE GFX TEAM] 1
Recommended Posts