user24211 Posted May 14, 2021 Posted May 14, 2021 Sursa: Steam Te-ai gandit vreodata ca poti sa traiesti din skin-urile pe Counter? Inainte acest lucru era aproape imposibil si multi nu credeau asa ceva, insa de cand s-au deschis anumite site-uri de pariuri pe Cs, unii norocosi, si-au scos banii de pe skin-urile castigate si acum traiesc din asta. Am sa va arat 5 cele mai scumper skinuri de pe Cs. 1. Sursa: Talkesport Am sa o i-au de sus in joc, am sa incep cu acest skin AK-47 Case Hardened StatTrak™ Blue Gem + 4 Stickere Titan Katowice 2014 Holo care a fost vandut cu 150.000$ Ce este Blue Gem? Blue gem este un pattern foarte rar si cel mai probabil ai mai auzit de el. Insa ce e pattern-ul? Patternul este practic textura skin-ului, aceasta fiind generata random la majoritatea skin-urile, mai jos, mai sus, mai la stanga sau mai la dreapta, astfel skin-ul va arata diferit. Blue gem este acel pattern total albastru, este un pattern foarte rar, aceste exista evident si pe cutitele Case Hardened, si pe Five-Seven. 2. Sursa: eSports Al doilea cel mai scump skin vandut este un Suvenir Dragon Lore care a fost vandut cu 26.000$ ◻ O suma de bani absolut imensa pentru doar un skin, avand in vedere ca la un skin de genul ai sansa de 0.0004% sau mai bine zis 1 din 250.000, cred ca e si evident de ce e asa scump. 3. Sursa: Market.csgo Al treila cel mai scump skin vandut, de care multa luma nu stia sau nu se astepta este un M4A1-S Hot Rod cu 4 stickere iBUYPOWER 2014 HOLO pretul skin-ului variaza intre 48.000$ si 60.000$ ◻ Nu se stie foarte multe lucruri despre acest skin, se stie ca sunt cateva in lume insa detinatorii nu vor sa vanda aceste skin-uri, ci le pastreaza in inventarul lor. 4. Sursa: Skinwallet Bineinteles ca trebuia sa includ acest Karambit Blue gem care a fost vandut cu 50.000$ La fel ca si la primul skin din lista, acesta e cel mai rar Karambit Case Hardened din lume, cu cel mai bun pattern de Case Hardened. De ce sunt Blue Gem-urile scumpe? ◻ Un Blue gem mereu va costa mai mult decat skin-ul original deoarece este un pattern foarte rar de colectie. De se intampla sa deschideti o cutie si sa va pice un Karambit Case Hardened, sansele sa fie Blue gem sunt mai mici de 1%. 5. Sursa: eSports Si ultimul skin din lista este un M9 Bayonet Crimson Web StatTrack care a fost vandut cu 9.300$
Recommended Posts