Jump to content

Stiri: Battlefield 2042

Recommended Posts

Posted

Lansare Battlefield 2042

Salutare! Pentru toti cei care indragesc jocurile de tip shooter astazi am primit o veste buna, si anume : Lansarea primului trailer al jocului Battlefield 2042. Atasez o citatie care provine de pe site-ul EA Games.

Battlefield 2042, the next generation of warfare is coming October 22, with a cutting-edge arsenal and a never-before-seen theatre of war.

https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042 

Ce parere aveti? Personal eu cred ca va fi epic.  Zi frumoasa tuturor.

• Like 1
Posted

Tot alea cu razboi clasic sunt mai faine.

• Thanks 1
Posted

Daca ne gandim la 2042 actiunea pare sa ne trimita cu gandul intr-un viitor indepartat, dar cand constientizam ca mai sunt doar 21 de ani pana atunci parca nu mai pare atat de avansat.

Tehnologia sunt constient ca va evolua considerabil in anii care urmeaza , dar din perspectiva razboiului fie el si in lumea gamingului probabil cei de la DICE au optat pentru un arsenal nu chiar SF, din ce observam din trailer cel putin vehiculele fac parte din categoria deja existenta. Si eu am indragit tipurile de shooter de tip  clasic:  Delta Force 2 , IGI , Medal of Honor(WW2) , Battlefield 1( WW1)  Battlefield 5 (WW2), chiar si Wolfenstein (WW2)  si am fost dezamagit de Call of Duty Infinite Warfare unde actiunea se desfasura in timeline-ul 2060-2120 .   

Posted
  • Update. A aparut si acel trailer care contine  gameplay-ul si analiza acestuia.