HKS 27D Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Salut! Sunt in cautare de programatori si dezvoltatori web pentru deschiderea unui nou website, in colaborare cu fairside.ro . Scopul paginii web pe care doresc sa o construiesc este de a oferi asistenta tehnica si sfaturi utilizatorilor care: intampina probleme in domeniul programarii sau al dezvoltarii web sunt abia la inceput de drum in ceea ce priveste invatarea limbajelor de programare doresc asistenta tehnica la utilizarea sistemelor de operare Intrebari generale ale utilizatorilor + raspunsuri: Intrebare: Ai macar experienta in programare sau dezvoltare web? Stii ce inseamna un banal 'if' sau un 'for'? Stii linux? Raspuns: Sigur! Am studiat programarea pe cont propriu. Am cunostinte in linux, cat si in limbaje de programare precum: C, C++, (Microsoft) Small Basic. Intrebare: De ce vrei sa faci asta? Nu mai exista pe piata asemenea pagini web? Raspuns: Sigur ca mai exista! Totusi, au sectiuni generale, care nu se potrivesc zonei IT. Doresc sa construiesc ceva dedicat doar domeniului IT. Intrebare: Cui se adreseaza acest Subiect? Raspuns: Celor care au cunostinte minime in urmatoarele: limbaje de programare: BASIC (QuickBasic, GW-BASIC, Visual Basic), C, C++, C#, JAVA, JAVASCRIPT, PERL, PHP, PYTHON, XHTML etc. sisteme de operare: WINDOWS, LINUX, MAC OS X, ANDROID, iOS etc. Persoanele care sunt experimentate in domeniul IT sunt primite cu bratele deschise in proiect, dupa cum v-ati dat seama. Din echipa administrativa vor face parte inca doua personalitati remarcabile din 'world wide web'. Fac referire la doi prieteni din viata reala care sunt foarte buni in ceea ce fac. Pot spune ca au fost mentorii mei, la un moment dat. Ei cunosc Visual Basic, C, C++, C#, PYTHON, Java, Javascript, se implica in dezvoltarea web si in proiecte nationale precum lansarea distributiilor de linux. Domeniul paginii web va fi ales cu grija, de indata ce voi avea minim 10-15 oameni capabili de a oferi ajutor utilizatorilor din sectorul IT. Cine poate posta in acest Subiect? Cei care au cunostinte medii in limbajele de programare si sistemele de operare enuntate mai sus. Pesoanele care au cunoscuti ce ar putea fi interesati de acest Website. Pentru informatii generale, lasati-mi un PM pe forum. Daca avem utilizatori de pe forum experimetati in sectorul IT, acestia pot posta direct in acest Subiect! Succes! 9
csfweed01 Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Deci DOMENIUL mai precis va fi pentru asistenta tehnica dar cu ce platforma ? 1
HKS 27D Posted November 25, 2016 Author Posted November 25, 2016 Initial ma gandeam la Mybb sau IPBoard (licentiat). Daca ceilalti parteneri au sugestii mai bune, le voi examina cu atentie. Am primit recomandari sa nu pun platforma de tip "Forum".
csfweed01 Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Pai iti recomand vBulletin dupa cum arata e fain dar ce conteaza e ca ea ca platforma e buna pentruwebsite-uri de asistenta tehnica. Dai PM sau discutam pe ts3 sunt interesat
AndreAS Posted November 26, 2016 Posted November 26, 2016 Eu iti sugerez sa mergi in continuare pe IPBoard daca tot va fi licentiat. De cati operatori ai nevoie?
HKS 27D Posted November 30, 2016 Author Posted November 30, 2016 Eu iti sugerez sa mergi in continuare pe IPBoard daca tot va fi licentiat. De cati operatori ai nevoie? Minim 10-15 oameni priceputi in domeniul IT. Multumesc tuturor pentru parerile de mai sus! 1
AndreAS Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Minim 10-15 oameni priceputi in domeniul IT. Multumesc tuturor pentru parerile de mai sus! O sa vad cat am sa-ti pot aduce din ei, din cei vechi.
csfweed01 Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Gresit!! Te sfatuiesc sa pui phpbb. Ma phpbb este cea mai de rahat platforma + este si free si arata naspa.
Robert. Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 vBulletin din cate am inteles de la HKS cand dai update iti cere bani. Mai bine IPB sau Phpbb.
HKS 27D Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 Subiect inchis! Cei care doresc sa ia parte la proiect ma pot contacta telefonic, pe Steam, TS3, Skype sau prin Email.
Recommended Posts