Jump to content

[Cerere lucrare] NaneBrosky

Recommended Posts

Posted

Tipul lucrării (avatar, semnătură sau altceva):Semnnatura

Tema lucrării (are legătură cu 'render-ul' sau 'stock-ul'):-

Render-ul sau stock-ul (obligatoriu):https://wall.alphacoders.com/big.php?i=1061065

Dimensiunile lucrării:150x250

Text-ul principal:Nane

Text-ul secundar:www.fairside.ro

Alte detalii despre lucrare:Sincer, imi este indiferent dar cred ca ar arata bine ceva cu glitch(las la alegerea ta). Cheers! ❤️

Posted

Momentan nu mai avem Designeri care sa se ocupe de aceasta sectiune. Asa ca m-am gandit sa incerc si eu. 
Nu am experienta in photoshop, sunt la inceput. Dar am sa iti refac semnatura dupa ce mai acumulez putina experienta.

thumb-1920-1061065.jpg1334.jpg

• Like 1
Posted
On 16.10.2021 at 2:02, Donquixote said:

Momentan nu mai avem Designeri care sa se ocupe de aceasta sectiune. Asa ca m-am gandit sa incerc si eu. 
Nu am experienta in photoshop, sunt la inceput. Dar am sa iti refac semnatura dupa ce mai acumulez putina experienta.

thumb-1920-1061065.jpg1334.jpg

Damnnn omule, imi place! Pentru inceput chiar e foarte bine! Iti multumesc mult, ai facut o treaba foarte buna!

• Love 1
Posted

Scuze de intarziere, am avut niste probleme personale si nu am mai putut intra deloc pe forum

Pentru semnatura, dimensiunea este de 400x200 sau 400x250, 150x250 este pentru avatar

YdkdbL2.jpg Q8pjzlg.jpg

(difera putin dimensiunea textului) @NaneBrosky

Posted
8 hours ago, real said:

Scuze de intarziere, am avut niste probleme personale si nu am mai putut intra deloc pe forum

Pentru semnatura, dimensiunea este de 400x200 sau 400x250, 150x250 este pentru avatar

YdkdbL2.jpg Q8pjzlg.jpg

(difera putin dimensiunea textului) @NaneBrosky

Da, am observat. Multumesc foarte mult! 

• 2 months later...
Posted

Cererea a fost rezolvata. Inchis!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...