Jump to content

Atacuri comunitate: Flood/DDoS/Exploit etc.

Recommended Posts

Posted

Salut! Am realizat acest anunț întrucât comunitatea FAIRSIDE.RO a fost amestecată într-un subiect legat de atacuri DDoS/Flood/Exploit etc.

Din câte știu eu, situațiile au început să apară de azi.

1. Începutul atacurilor

Astăzi în intervalul 10:00-15:00 a intrat un individ pe serverul GO.FAIRSIDE.RO și a avut următorul comportament:

atacuri-servere-csgo-udp-host.png

Acesta a primit BAN pe server pentru atitudine.

Cat despre atac in sine, oamenii se jucau liniștiți în continuare fara vreo problema.

2. Sfârșitul poveștii despre atacuri

De-a lungul serii apar mesaje de la cum că ar intra oameni pe Discord, acuzandu-ne tot pe noi ca am lansat atacuri.

Când mi-am dat seama despre ce e vorba de fapt, am trimis mesaj in mediile sociale importante să afle oamenii despre situație.

Ulterior am clarificat lucrurile cu vreo două comunități.

Când am ajuns acasă să cercetez mai bine, am găsit logs de mai sus (poza atașată la punctul 1).

3. Concluzii și recomandări

După cum am afirmat și in alte medii sociale: există câțiva indivizi care atacă serverele altor comunități și spun că sunt din partea FAIRSIDE.RO.

Am investigat situația și nimeni de la noi nu are legătură cu ei. Astfel de persoane sunt banate la noi fără ezitare.

De asemenea, sunt banate si persoanele care nu sunt din staff, dar îi impersonează pe cei din staff-ul de pe forum/servere/teamspeak/discord etc.

Cei care dau astfel de atacuri (flood, ddos, exploit TCP 27015 etc.) impersonează alte comunități pentru a direcționa atenția dinspre ei înspre comunitățile de CSGO.

4. Mesajul nostru pentru celelalte comunități

FAIRSIDE.RO nu are legătură cu astfel de evenimente.

Dacă se întâmplă lucruri similare pe comunitățile/serverele voastre, actionati in consecinta.

• Love 2
  • Maximum Rate 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...