HKS 27D Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Imagine preluată de pe Invision Community Subiectul IPS: Invision Community Discutăm inițial despre privacy în cadrul comunității (Invision Community), urmând să dezvoltam subiectul. Pentru cei care nu cunosc termenii, platforma forumului este Invision Community, abreviat: IPS. Vom trata ce are de spus comunitatea față de cele întâmplate în primul trimestru din 2022. Am să încerc să fiu cât mai easy-forward în detaliere și cât mai scurt. Privacy Invision Community În comunitatea Fairside România aveți parte de total safety & respect for privacy. Avem grijă de datele voastre, fie că discutăm despre o simplă adresă de e-mail sau 2-3 postări din MySQL. ★ FAIRSIDE ROMÂNIA ★ nu a furnizat niciodată datele de acces unor persoane terțe în afară de IPS Support. Nici administratorii nu au accese prea multe - totul pentru siguranța bazei de date - pentru că utilizatorii sunt cei mai importanți. Cum arată setările pentru trimiterea datelor către IPS? De-a lungul anilor am mai trimis date către IPS, dar de obicei dezactivam aceste opțiuni pentru că ne rezolvăm singuri erorile și majoritatea BUG-urilor (dacă apar). Nu sfătuim celelalte comunități să dezactiveze opțiunile permanent. Trebuie să ajutăm la dezvoltarea platformei. Fără clienți nu se poate merge înainte. Fără date nu poți dezvolta platforma continuu. Și noi mai trimitem din când în când date anonime. Toate platformele au nevoie de aceste date și toate comunitățile fac asta. Link important despre noi: https://www.fairside.ro/forum/topic/15707-despre-comunitatea-de-gaming/ Impactul Fairside România pe forumul IPS ★ Impactul comunității FAIRSIDE ROMÂNIA este recunoscut și de oamenii de la IPS Advanced Support, care au confirmat 2/2 BUGURI SOFTWARE raportate în martie 2021 prin sistemul lor de tickete. Click aici: https://www.fairside.ro/forum/topic/23341-google-pagespeed-98100-forum-ips-invision-community/ ★ Avem și un al treilea BUG identificat de comunitate. Acest IPS BUG a fost în pending pentru viitoarele lansări și este foarte posibil să fie deja fixat pe baza feedbackului nostru. ★ Și pentru că lucrurile evoluează, FAIRSIDE ROMÂNIA este remarcată ca având cea mai mare implicare în dezvoltarea IPS from all time (dintre forumurile IPS din ROMÂNIA) - începând cu 2016 până în prezent. Exemplele de pe tickete nu mai sunt de actualitate, așa că atașăm exact punctul de vedere al conducerii comunității postat pe forumul IPS. Greșelile IPS care impactează clienții world-wide Topic IPS: https://invisioncommunity.com/forums/topic/466633-so-when-will-self-hosting-license-be-removed/ IPS este o platformă unde creatorii software-ului au făcut niște greșeli neacceptabile în primul trimestru din 2022. Să renunți la sistemul de tickete, să faci push pentru IPS Cloud Hosting pentru Support tickete și pe restul să îi pui să facă topicuri pe forum - toate astea înseamnă: Investiții mari (mai ales în EU Datacenter care nu exista până recent), dar și bani obținuți de către companie Indexare Google la nivel uriaș construită chiar de către clienți Publicarea tuturor problemelor software-ului pentru mass-awereness și rezolvarea BUG-urilor deseori în mod public Convingerea a cel puțin 70% dintre oameni că IPS Cloud Hosting nu e doar o alternativă, ci e "future proof" must-buy. ‼️ Totul s-a făcut fără actualizarea termenilor și condițiilor, fără înștiințarea prin AdminCP a clienților. ‼️ În plus, se remarcă editarea (silent edit) a celui de-al doilea reply și înlăturarea printscreen-urilor puse de GAMECORE. Prinscreen-uri făcute la termenii și condițiile IPS Răspunsul comunității? Citiți mai jos Pagina 1 forum IPS Invision Community Pagina 3 forum IPS Invision Community Pagina 5 forum IPS Invision Community Legat de partea cu OVH, nu folosim. Am folosit în trecut. Ne gândim să migram către Google Cloud complet. În acest context... Unde e prezența celorlalte comunități românești pe forumul IPS? Ce fac administratorii? Îi interesează subiectul, măcar? De ce nu se zbat și ceilalți să rezolve o problemă care impactează 95% din ce înseamnă comunități de shootere? Sau de fapt ei nu pot posta pentru ca merg pe varianta nulled? Să ne înțelegem: 80-90% dintre comunitățile cu IPS au varianta nulled sau merg pe varianta XenForo, la fel ca altți competitori. Dar problema cu XenForo e următoarea: au forumurile pline de BUGS REPORTS. Am intrat de pe mobil sa vad care-i treaba cu XenForo si e plin de bug-uri pe forumul lor. Depinde de sectiunea pe care o citesti de acolo. Cea mai matura platformă dintre toate rămâne IPS, cât timp nu există o forțare pentru Cloud Hosting. IPS a trecut testul timpului. IPS e rezultatul muncii unei echipe de developeri de-a lungul a peste 20 de ani, perioada in care au evoluat odata cu tehnologiile web. Nu e treaba mea în mod special, dar realist vorbind: ar trebui să existe o mișcare la nivelul tuturor comunităților care rulează IPS. Poate n-am reușit eu să regăsesc printre comentarii reply-uri lasate de administratori de comunități din România. Îmi cer scuze dacă nu v-am văzut. Problema e ca nimeni nu vă observă prezența acolo si chiar e nevoie de voi. Întrebări de bun-simț: De ce nu se misca lucrurile cum ar trebui? De ce sta toata lumea pe nulled de parca ar fi mina de aur? De ce restul comunitatilor cu licenta nu spun nimic? Presupunand ca abia acum au aflat oamenii, oare incep administratorii sa se implice sau merg lucrurile ca pana acum? Stiind ca... Tot voi folositi IPS, la fel ca FAIRSIDE.RO. Tot voi rulati platforma asta de ani de zile (unii dintre voi) si userii per total (fie ca sunt pe FAIRSIDE.RO sau la voi) se bucura de beneficiile generale. IPS it's backed-up by a lot of work - more than 20 years - all made possible by a small dev team. Hai sa pastram in continuare IPS, dar sa ne intereseze mai mult decat suprafata lucrurilor. IPS si-a castigat titlul de cea mai buna platforma tot in urma aprecierii si utilizarii de catre clienti. Feedbackul a facut totul posibil. 1
Recommended Posts