HKS 27D Posted May 17, 2022 Posted May 17, 2022 Plugin Sourcemod: Fixed chat-processor Pluginul Fixed chat-processor este scris de către Drixevel și nu doresc să-mi atribui vreun drept de autor asupra codului. Nu e scris de mine asemenea altor pluginuri de FAIRSIDE. Fixed chat-processor pare să fie compatibil 100% cu serverele de CSGO pe SourceMod 1.10, cât și pe SourceMod 1.11 dev. Nu am testat încă, așa că vă las pe voi să faceți asta. A nu se folosi împreună cu Simple Chat Processor (SCP) sau alte pluginuri de procesare chat. Descriere plugin server CSGO: Fixed chat-processor Pluginul chat-processor de pe AlliedMods / GitHub aruncă niște erori în addons/sourcemod/logs la serverele de CSGO cu SourceMod 1.10 stable sau 1.11 dev - din cauza unor native. Erorile apar și pe servere de CSGO default care nu folosesc culori în exces, nu procesează chatul și nu au alte lucruri complicate (SHOP-uri, VIP-uri etc.). Așadar, m-am gândit să vin în ajutorul serverelor de CSGO atât din comunitate, cât și din afara acesteia. ★ Tip resursă CSGO: Plugin SourceMod ★ Nume plugin CSGO: [FAIRSIDE.RO] Fixed Chat-processor ★ Autorul pluginului original: Drixevel ★ Autor plugin actualizat: HKS 27D ★ Versiune plugin: 2.2.9 + 1 local commits ★ Sursă: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2448733 | https://github.com/drixevel-dev/chat-processor ★ Asistență modificări plugin: Da ★ Posibilități personalizare plugin: Nu ★ Erori posibile și compatibilitate: No errors, no warnings ★ Optimizat: Codul pluginului este default, complet nealterat (în afară de modificările cerute de Managerii serverelor FAIRSIDE.RO - detalii mai jos) ★ Consum CPU/RAM: Nu a fost testat, dar pare să fie în regulă consumul. Oricum pluginul chat-processor CSGO este folosit de peste 85% dintre serverele de CSGO din România. ★ Valabilitate plugin: serverele FAIRSIDE.RO sau serverele altor comunități - resursă disponibilă pentru download mai jos ★ Alte informații: Nu vă așteptați că totul s-a rezolvat. Asta am spus și pe Discordul FAIRSIDE.RO, asta spun și aici. Au fost eliminate niște native și ar trebui să nu mai arunce erori în addons/sourcemod/logs. În mod normal acele erori sunt foarte bune pentru development, dar în producție se face prea mult spam în logs deseori. Feel free to report any issues! Download chat-processor CSGO Dacă vreți să obțineți pluginul Fixed Chat-processor pentru serverul vostru de CSGO puteți să îl descărcați mai jos. Nu e nevoie de un nou topic în care menționați nevoile voastre la secțiunea Public development. Nu obligăm oamenii să dețină un server de CSGO în comunitatea FAIRSIDE.RO pentru a avea acces la acest plugin. fairside_chat-processor-fixed-version.zip
Recommended Posts