Jump to content

Tastatura gaming: HyperX Alloy Origins Core

Recommended Posts

Posted

Tastatura gaming HyperX Alloy Origins Core

Switchuri mecanice HyperX

Switch-urile sunt concepute de HyperX pentru a fi un echilibru de sensibilitate si precizie. De asemenea, sunt de incredere, evaluate pentru 80 de milioane de tastari fara pierderi de calitate.

Corp complet din aluminiu

Carcasa din aluminiu mentine tastatura stabila atunci cand actiunea devine mai intensa in sesiunile indelugate de gaming.

Design TKL ultra-compact cu cablu USB tip C detasabil

Design-ul TKL ofera mai mult spatiu de miscare a mouse-ului datorta formei compacte a tastaturii. De asemenea tastatura are si un cablu detasabil de tip C.

tastatura gaming mecanica hyperx

Taste cu iluminare RGB

Tastele  HyperX dispun LED-uri pentru iluminare RGB.

Trei unghiuri de inclinare a tastaturii

Reglati picioarele tastaturii in numai doi pasi in trei unghiuri de inclinare diferite (3, 7 si 11 grade).

Memorie onboard pentru trei profile

Creati-va propriul mod de iluminare, salvandu-l direct pe buton.

Game mode, 100% anti-ghosting si taste N-key rollover

Asigurati-va ca toate taste functioneaza si ca nu va lasa la greu in momentele intense de gaming ( in software-ul de la HyperX )

Posted

Sunt pro pentru numpad. :))

Personal nu-mi plac tastaturile fara numpad, acolo imi fac cele mai multe bind-uri.

Mi se pare foarte util, mai ales pentru un programator, dar in fine... aici discutam despre gaming 🙂

Nu consider ca este un dezavantaj ca nu este wireless cu toate ca sunt fan periferice wireless, tastatura cred ca ar trebui sa ramana asa cum o stim, adica pe cablu.

Tastatura are o pozitie fixa pe birou, si nu vad de ce ti-ai lua o tastatura wireless, sa ii porti de grija sa o incerci si pe aia? 

In schimb la mouse si casti se schimba treaba, chiar se merita wireless, sunt periferice mobile, mai ales mouse.

• Maximum Rate 1
  • 3 weeks later...
Posted

Cea mai buna tastatura din cauza materialului din care este conceputa si este o alegere extraordinara pentru oricine doreste sa treaca de la o tastatura standard la una mecanica in 2022. Eu detin in prezent varianta cu Red Switch si am cuvinte numai de lauda despre ea. +++ PRO pentru ea.

Posted
21 hours ago, zmauriaN said:

Cea mai buna tastatura din cauza materialului din care este conceputa si este o alegere extraordinara pentru oricine doreste sa treaca de la o tastatura standard la una mecanica in 2022. Eu detin in prezent varianta cu Red Switch si am cuvinte numai de lauda despre ea. +++ PRO pentru ea.

Am avut si eu tastatura, da chiar e de o calitate extrem de inalta.