Dav1d Posted May 19, 2022 Posted May 19, 2022 Mouse Glorious Race Model O Minus este mouseul care eu il detin personal si doresc sa va fac o mica recenzie. Acest mouse are 1200 dpi si este valabil in varianta wireless sau cu fir. Avantaje: - este usor ( 61g ) - are 2 butoane aflate pe partea dreapta - are senzori foarte buni - si are un fir destul de lung Dezavantaje: - right click nu se apasa ciudat - are gauri si apa poate intra foarte repede si poate dauna mouseul Pentru cei care doresc un mouse pentru jocuri de tip shoter care necesita click excesiv nu il prea recomand. Dar in schimb pentru cei care doresc unu pentru lucru sau jocuri de tip building etc. recomand. Sper ca v-a ajutat aceasta recenzie
Jake #fairside.ro Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Nu imi place acest mouse din urmatoarele motive: Este prea usor, imi plac mouse-urile grele, la mouse meu G502 hero am toate greutatile puse. :)) Era bine daca avea mai multe butoane customizabile. Are gauri si poate intra foarte usor in el mizerie sau apa. Imi plac mai multe mouse wireless. Nu cred ca este cel mai bune mouse pentru gaming. La pretul pe care il are se gasesc variante mult mai bune.
Recommended Posts