Jump to content

Mouse gaming: Logitech G502 Hero 25K DPI

Recommended Posts

Posted

Mouse gaming Logitech G502 Hero 25K DPI

UN EROU RENASCUT

G502 HERO dispune de un senzor optic avansat pentru o precizie maxima de urmarire, iluminare RGB personalizabila, profiluri de joc personalizate, de la 200 pana la 25.600 DPI, si greutati repozitionabile.

SENZOR HERO 25K

HERO 25K este cel mai precis senzor de jocuri de pana acum, cu o precizie de ultima generatie si o arhitectura de tip ground-up. Cu cea mai rapida rata de procesare a cadrelor de pana acum, HERO este capabil de 400+ IPS in intervalul 100 - 25.600 DPI, cu zero netezire, filtrare sau accelerare. HERO 25K atinge o precizie la nivel de competitie si cea mai consistenta capacitate de reactie de pana acum. Asigurati-va ca puteti personaliza si regla setarile DPI cu ajutorul Logitech G HUB.

mouse-gaming-logitech-g502-lightspeed-wireless.thumb.jpg.a39e9875424547d6dbb5ab9c156eba6e.jpg

11 butoane programabile

Utilizati software-ul Logitech Gaming pentru a programa comenzile si macrocomenzile dvs. preferate fiecaruia dintre cele 11 butoane. Salvati pana la 5 profiluri diferite direct pe mouse pentru a va lua setarile cu dvs. oriunde.

Greutate customizabila

Cinci greutati de 3,6g sunt livrate cu G502 HERO si sunt configurabile intr-o varietate de configuratii personalizabile. Experimentati alinierea si echilibrul pentru a gasi locul dulce pentru a optimiza performanta jocului.

Tehnologie Lightsync

Tehnologia Logitech G LIGHTSYNC iti ofera iluminare RGB personalizabila care se poate sincroniza si cu celelalte dispozitive Logitech.

Detalii despre joc

In plus fata de caracteristicile de performanta si personalizare, multe detalii au fost concepute si concepute cu grija. Butoane primare cu comutatoare mecanica cu o valoare nominala de 50 de milioane de clicuri.

PLAY ALL OUT

Aceasta este cea mai rea versiune a mouse-ului de gaming G502, favoritul fanilor. Urmeaza exemplul lui Evelynn si arata-le cine este seful cu senzorul de gaming avansat HERO 25K.

Cel mai apreciat review mouse g502

Cel mai precis si configurabil mouse pe care l-am avut in mana! Vine cu 5 greutati metalice ce se pot introduce in mouse pentru a ajusta greutatea dorita. Absolut toate butoanele sunt FOARTE UTILE atat in jocuri cat si office work. Il folosesc cel mai mult in Warzone si sunt foarte multumit de precizia acestui mouse! Am folosit si G Pro Wireless si alte mouse-uri de top Razer, insa nimic nu se compara cu G502! Butoanele din lateral se apasa usor si nu sunt incomode absolut deloc. Mouse-ul are un grip foarte bun, iar cine se plange ca scroll-ul face zgomot, nu stie ce are in mana. E cel mai precis scroll de fiecare data cand dau scroll sus sau jos. Se simte high quality si nu plastic ieftin. Nu folosesc functia de infinite scroll. Mi se pare inutila.

Soft-ul de la Logitech e meh si are o gramada de probleme, insa te obisnuiesti cu el. Macar face ce trebuie. Astept cu nerabdare si varianta wireless a acestui mouse superb pentru a-l testa!

Sper ca v-am ajutat.

• Love 1
Posted

Mouse-ul meu preferat!

Din cate stiu acest mouse era folosit de catre jucatorii profesionisti in campionatale de League of Legends si CS GO prin anul 2018.

Logitech G502 Hero pare să fie mouse-ul „bun la toate” care oferă câte ceva pentru fiecare tip de utilizator.

Probabil un motiv pentru care acesta este cel mai de succes mouse de gaming al ultimilor ani este faptul că toate acestea sunt oferite într-un pachet care vine la un preț corect.

Cel mai probabil, povestea lui G502 nu se va opri prea curând. Logitech a demonstrat de-a lungul anilor că poate să adapteze acest mouse la noi tehnologii (senzori noi sau funcționalitate wireless) și să îl îmbunătățească acolo unde este necesar.

Chiar dacă G502 Hero este un model de top acum, asta nu înseamnă că este un model perfect, care nu mai poate fi îmbunătățit.

Un nou model cu o mufă USB Type-C, poate cu o construcție mai ușoară și cu funcții noi atât software cât și hardware ar putea fi un „upgrade” demn de această serie.

G502 Hero chiar si in prezent oferă cam tot ceea ce ne-am putea dori de la un mouse de gaming performant.

• Starred 1