Dav1d Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1. Alienware AW2521H Screen Size & Aspect Ratio: 24 inches, 16:9 Resolution: 1920 x 1080 Panel Type: IPS Refresh Rate: 360 Hz Response Time (GTG): 1ms + Fastest refresh rate you can get + Nvidia Reflex performance analyzer + Average SDR contrast - No FreeSync 2. ViewSonic Elite XG350R-C Screen Size & Aspect Ratio: 35 inches, 16:9 Resolution: 3440 x 1440 Panel Type: VA Refresh Rate: 100 Hz Response Time (GTG): 3ms + Excellent contrast and accurate color + Fast response from 100 Hz refresh rate + Good build quality + Loud speakers - No additional contrast in HDR mode - No extended color ViewSonic Elite XG350R-C este mai puțin costisitor decât alte ultrawide de 35 de inci și ultrawide cu mai puține caracteristici (există chiar și iluminare RGB pe spate). Dar ceea ce îți va plăcea cu adevărat este culoarea vie și precisă care face ca texturile să apară, tonurile pielii să arate naturale și totul să pară mai realist. Dacă doriți HDR care să schimbe viața sau să utilizați HDR cu Adaptive-Sync), căutați în altă parte. Dar pe lângă faptul că are un raport de aspect 21: 9, Elite XG350R-C folosește o rază de curbă de 1800 mm care ne-a cuprins cu o calitate puternică a imaginii. 3. Acer XFA240 Screen Size & Aspect Ratio: 24 inches, 16:9 Resolution: 1920 x 1080 Panel Type: TN Refresh Rate: 144 Hz Response Time (GTG): 1ms + Out-of-box color accuracy + Smooth tear-free gameplay + FreeSync and G-Sync Compatible + Good build quality - Low pixel density - Gamma slightly off the mark Dacă sunteți în căutarea unui monitor accesibil, pe care să îl puteți folosii imediat la jocuri, chiar din cutie, Acer XFA240 este pentru dvs. La 24 inci, acesta este cel mai mic monitor din lista noastră cu cele mai bune monitoare de jocuri, dar oferă culori fidel designului creatorului, împreună cu Adaptive-Sync atât cu plăci grafice Nvidia, cât și AMD. În timpul testării noastre, întârzierea de intrare și timpul de răspuns al Acer XFA240 au concurat bine cu rivalii de 27 inch de 144 Hz. Culoarea era exactă înainte de modificări, deși nu putem spune același lucru pentru gama. Un alt punct slab este densitatea pixelilor monitorului (911,8ppi comparativ cu 110ppi-ul nostru preferat). Însă, atunci când jocul nu are framedrops la 144 fps pentru 200 USD la momentul scrierii, este greu să nu ia în considerare Acer XFA240. Sper ca v-am ajutat!
Jake #fairside.ro Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Sunt in cautarea unui nou monitor, vreau sa imi fac un setup cu doua monitoare. Am deja unul de la samsung de 23.8 inch si caut unul de 27 inch ca monitor principal, minim de 144 hz. Niciunul dintre cele mentionate mai sus de catre tine nu mi se potriveste mie, dar asta este doar o chestie subiectiva. Felicitari pentru topic! Poate ajuta pe cineva care este in cautarea unui monitor nou. 1
Recommended Posts