Dav1d Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Casti gaming wireless HyperX Cloud Stinger Castile HyperX Cloud Stinger Core™ 7.1 sunt castile perfecte pentru jucatorii ce doresc un set de casti cu o calitate excelenta a sunetului la un pret accesibil. Acest set de casti ofera toate elementele esentiale pe care jucatorii le doresc de la o pereche de casti; o calitate excelenta a sunetului, confort si fiabilitate. Cloud Stinger Core ofera un sunet virtual 7.1 si ofera o experienta wireless, astfel incat nu trebuie sa navigati prin meniuri pentru a va ajusta volumul sau pentru a dezactiva microfonul. Un suport din otel reglabil si perne moi asigura confort pentru acele nopti lungi de joc, iar microfonul flexibil, pivotant va permite sa pozitionati microfonul exact unde doriti. Comenzi audio convenabile Pernutele pentru urechi ofera o potrivire perfecta si sunt extrem de confortabile, iar microfonul flexibil poate fi pozitionat exact asa cum doriti. Sunet de inalta calitate Driverele directionale de 40 mm si designul cupei ajuta la blocarea altor sunete din afara pentru a va oferi un sunet clar si precis in timpul jocului. Glisiere reglabile din otel Construit pentru a fi de încredere cu glisiere din otel rezistente care se ajusteaza pentru a oferi o potrivire confortabila. Comenzi audio convenabile Reglati in mod convenabil volumul fara a fi nevoie sa utilizati meniurile sistemului. Cel mai apreciat review: Imi plac mult Sunt de departe cele mai bune casti wireless pe care le-am incercat pana acum desi nu sunt cele mai scumpe. (Din cand in cand intra la reducere sub 300 de RON, dar merita oricum) In 02.11.2020 mi-au fost livrate si de atunci le folosesc zilnic la gaming si la lucru -Sunt extrem de comode -Au sunet clar -Au autonomie buna: Le incarc cam odata pe zi -Te anunta prin bipait cand se termina bateria -Sunt utilizabile in timp ce se incarca(prima casca wireless pe care am avut-o care nu se oprea cand era USBul conectat, inclusiv ceva JBLuri de cacao la 650 RON am care se opresc cand le incarci) -Au distanta de functionare buna, cam un etaj in sus si unul in jos, sau daca esti fix pe verticala, ai sansa sa auzi si de la 2 etaje distanta de receiver, dar ce zici in microfon nu se prea aude de la 2 etaje distanta. 1
Jake #fairside.ro Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Acestea sunt castile pe care le folosesc eu de aproximativ 2 luni. Personal sunt multumit de aceste casti din urmatoarele motive: Durata de viata a bateriei este foarte buna. Incarcarea castilor se realizeaza printr-un cablu usb type C destul de rapid. Sunt foarte comode, chiar si pe perioade lungi de utilizare. Microfonul se aude decent. Ce nu imi place la aceste casti este constructia lor care pare destul de "cheap" si par fragile insa nu am avut probleme pana acum. Per total si solide doar ca nu par. Ca o concluzie de final, recomand aceste casti, au pret decent si raportul calitate/pret este rezonabil. 1
Recommended Posts