Jump to content

Tastatura gaming: Logitech G PRO

Recommended Posts

Posted

Tastatura Gaming Logitech G Pro

Logitech G Pro - Mechanical gaming keyboard

Tastatura gaming Logitech G PRO

Tastatura pe care o folosesc se numeste 'Logitech G PRO' si este una dintre cele mai bune tastaturi pe care le-am avut pana acum.

Tastatura vine cu switch-uri Blue (albastre), iluminare full RGB (reglabila din software-ul Logitech) si dimensiuni destul de mici pentru o tastatura, ceea ce va avantajeaza la un gameplay mai bun.

Parerea mea este ca pretul este destul de mare pentru o tastatura, dar in acelasi timp calitatea ei si sunetul tastelor ma face sa nu regret faptul ca am cumparat-o.

Personal, nu am intalnit o tastatura mai rezistenta la pumni decat aceasta. Pot spune ca sunt un tip destul de nervos cand vine vorba de pierderea meciurilor pe jocuri si ma descarc pe ea, dar isi face treaba cand vine vorba de acest lucru.

Culori tastatura Logitech G Pro

Culorile iti fac biroul sa arate mai bine, iar setup-ul tau se va imbunatatii odata cu acestea avand in vedere ca le puteti seta dupa preferinta dumneavoastra.

Totodata, din SOFTWARE-ul Logitech puteti seta MACRO-uri asupra unei taste dorite de dumneavoastra.

Eu, personal, am cumparat tastatura de pe site-ul eMAGhttps://www.emag.ro/tastatura-mecanica-gaming-logitech-g-pro-iluminare-rgb-gx-blue-switch-negru-920-009392/pd/DCV12WBBM/

In concluzie, recomand cu toata increderea aceasta tastatura avand in vedere cele spuse mai sus, de la sunetul tastelor, pana la culorile care imi fac setup-ul mai bine pus la punct.