Dav1d Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Placa video Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti GAMING OC 11GB DDR5X, 352-bit Unic si diferit Indrazneste sa iesi in evidenta cu o placa video simpla, alba. Construita intr-un stil elegant, culoarea alba si accentele portocalii ofera placii video Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC un aspect impresionant. Sistem de racire WINDFORCE 3X Sistemul de racire WINDFORCE 3X are 3 ventilatoare 3D unice, 5 conducte de caldura din cupru si un radiator din aluminiu. Astfel, ofera placii video o capacitate de disipare a caldurii mai mare, pentru performante ridicate si temperaturi scazute. RGB Fusion Cu 16.8 milioane de culori disponibile si numeroase efecte de iluminare, puteti alege combinatia ideala pentru a va personaliza calculatorul. Ventilator unic Fluxul de aer este trimis din marginea ventilatorului si ghidat prin forma 3D de pe suprafata palelor, imbunatatind in mod eficient fluxul de aer cu 23% fata de ventilatoarele standard. Rewiew Duce Shadow of Tomb Raider intre 47-60 fps cu totul pe ULTRA si TAA. Pe un monitor G-Sync nici nu-ti dai seama ca a scazut frame rate-ul pana la 47 din cand in cand. Daca reduci detalii minuscule, cum ar fi sa pui umbrele pe Normal, sau alte setari sa le pui pe Very High in loc de Ultra, joci lejer peste 55FPS pe 4K. Daca iti faci custom resolution din NVidia control panel si joci la aspect ratio 21:10 nu mai scade deloc sub 60fps. La NFS Payback la inceput era default rezolutia 1080P si placa avea coil whine pt ca aveam un frame rate urias. Dupa ce am activat V-Sync nu am mai avut coil whine. Duce intre 50-60 FPS cu totul ULTRA. Watch Dogs 2 merge la 45fps cu totul pe ULTRA dar cu anumite setari pe Very High duce lejer intre 50-60 FPS. Forza Horizon 4 rupe la 60 FPS cu totul pe ULTRA. Am racire f buna la carcasa si placa nu trece peste 72. Daca nu aveam asa racire buna sigur trecea pentru ca placa are niste ventilatoare micute fata de Asus 970-ul meu. Este clar cu 50% mai buna decat 1070-ul pe care l-am avut. Nu se chinuie deloc placa si nu face galagie si nu vajaie deloc. Ajunge peak-ul la 1924 mhz. Daca ii faci custom OC ajungi si la 2000+ mhz (peak, nu media) dar nu merita pentru 1-2 fps-uri in plus pentru ca nu mai e stabila in 3D Mark sau in anumite jocuri. Ma declar super multumit cu ea pana la a 2-a/3-a generatie RTX. 1 1
Jake #fairside.ro Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Folosesc un 1080ti si pot spune ca rupe toate jocurile din prezent. Este putin cam vechi dar isi face treaba foarte bine, o recomand. La vremea ei a fost o bestie de placa video. :)) 1 2
Recommended Posts