Jump to content

Mouse gaming: Razer Naga X

Recommended Posts

Posted

Mouse gaming Razer Naga X

Mouse gaming Razer Naga X

Caracteristici:

• 16 butoane programabile pentru controale extinse
  • 99g design ergonomic greutate medie, pentru un control lin, fara efort
  • 2nd-gen Razer Optical Mouse Switch: elimina problemele cu dublu clic neintentionate;

• Senzor optic Razer 5G: 18.000 DPI

• Alimentat de Razer Chroma RGB, pentru o iluminare personalizabila si o imersiune mai mare a jocului

• Cablu Razer Speedflex: pentru o tractiune minima si glisari fluide

• Cablu Speedflex Razer de 1.8m lungime

Cel mai apreciat review

Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu switch-urile optice. Inital am si returnat un alt mouse pentru ca apasam extrem de des si fara sa vreau click dreapta. La acest mouse tranzitia a fost mai usoara, dar tot apasam din cand in cand click dreapta din greseala.

Click-ul staga in schimb a fost destul de dubios in primele saptamani. Parca a avut nevoie de rodaj. Cam 30% din apasari nu aveau feedback cand ii dadeam drumul - un feeling foarte neplacut daca te joci ceva unde folosesti mouse-ul intens. Iar daca apasam mai tare in unele zone parca ramanea agatat acolo si sarea inapoi mai tare si un sunet mai pronuntat.
Am considerat sa il returnez, dar l-am pastrat avand in vedere pretul decent la care l-am luat, 360 de lei cred.

Intre timp click-ul stanga parca si-a dat drumul Nu mai pot reproduce problema, dar in continuare pot sa spun ca e mai soft decat cel din dreapta.

Dock--ul a inceput sa faca figuri dupa un timp relativ scurt, e destul de dificil sa pun mouse-ul in pozitia in care se incarca, scapa in jos cativa milimetri si trebuie impins putin. Imi ia cam 4-5 incercari. Trebuie sa il tin cu led-ul aprins cand il pun la incarcat, altfel nu stiu daca se incarca.
Iar sa il incarci cu cablu e mai anevoios, se scoate mai greu cablul din dock si intra mai greu in mouse. Iar cu alte cabluri s-ar putea sa nu il poti baga in mouse pentru ca lacasul de incarcare este ingust.

Stiu ca am insitat pe lucrurile care imi displac, dar overall ii dau nota 4/5. Sunt multumit de performantele mouse-ului, forma, greutate si optiunile de configurare din soft.
Consider ca pret-ul este prea mare. Poate daca ar veni fara probleme, ok, dar asa nu merita mai mult de 350-400 lei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...