Jump to content

[Free] EpicGames - Delicious 3

Recommended Posts

Posted

Delicious 3 joc free epic games

Despre Joc:

• Un joc necruțător și strategic de management al bucătăriei, Cook, Serve, Delicious! 3?! răsplătește efortul greu cu momente de claritate transcendentală, când plăcile încep să curgă și totul se fixează la loc. Este meditație. Nu am simțit niciodată un sentiment mai mare de pace și de scop decât atunci când rostogolesc șase burritos în mai puțin de cinci secunde. Prescripți-o oamenilor care și-au pierdut drumul.” -Puncă de hârtie Rock

• „Gătește, servește, delicios! 3?! ia ce este mai bun din primele două jocuri și aduce mult mai mult cu o progresie mai bună, mai multă mâncare, opțiuni de accesibilitate și multe altele pentru a fi jocul de gătit suprem. Mi-a plăcut deja primul Cook, Serve, Delicious! joc și, în timp ce a doua intrare a fost un pas înainte în multe privințe, a regresat. Gatiti, serviti, delicios! 3?! este tot ce mi-am dorit de la această franciză și mai mult.” - Atingeți Arcade

• Cook Serve Delicious 3 este un joc de gătit stresant, dar uneori relaxant. Este atât de aproape de a fi perfect încât abia aștept să văd ce aduce următoarea iterație.” - Invazia PC
  • Jocul de acțiune masiv de gătit se întoarce!

• Ia drumul în această continuare masivă a filmului Cook, Serve, Delicious, vândut de milioane! în timp ce călătorești prin Statele Unite pentru a participa la Iron Cook Foodtruck Championships cu echipa ta de robot de încredere Whisk and Clever.

• Amplasat în America din 2042, distrusă de război, schimbată radical, jucați o campanie complet nouă, bazată pe povești, în care gătiți sute de alimente, inclusiv multe noi în serie, pe sute de nivele într-o nouă structură de joc care a fost complet. reproiectat pentru a oferi o acțiune rapidă, sau uşurează-l cu noul mod Chill, care poate fi activat sau dezactivat în orice moment!

Caracteristici:

• Joacă prin campanie cu un singur jucător sau cu un prieten în cooperare locală (cu posibilitatea de a te schimba din mers).
  • Îmbunătățește-ți camionul cu alimente cu zeci de module care afectează jocul!
  • Extindeți-vă catalogul de alimente cu peste 200 de alimente!
  • Decorează-ți camionul de mâncare cu zeci de bibelouri!
  • O mulțime de funcții de accesibilitate, inclusiv setări de mișcare, setări de clipire/stroboscop, funcții audio și daltonism și multe altele.
  • Peste o sută de ore de joc care acoperă peste 380 de niveluri!
  • O coloană sonoră premiată (IndieCade Audio of the Year, 2020) de Jonathan Geer (Owlboy)!

Cerinte sistem:

Recomandat:

• OS versionWindows 7/8/10/11
  • CPU2.0 Ghz
  • Memory8GB RAM
  • GPU256mb VRAM

Minimum:                                                               

• OS version Windows 7
  • CPU2.0 Ghz
  • Memory4GB RAM
  • GPU256mb VRAM

Link de descarcare: 

https://store.epicgames.com/en-US/p/cook-serve-delicious-3-fb9aae

Imagini cu delicious 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...