HKS 27D Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Plugin SourceMod CSGO: Rewritten Advanced-filters Auto-silence + Warn system + Other in-game events Baza acestui plugin se gaseste pe GitHub. Autorul original este FAQU. GitHub autor original: https://github.com/FAQU2/Advanced-Filters Pluginul isi indeplineste scopul, dar pentru nevoile comunitatilor mai dezvoltate e posibil sa fie prea "general". Asadar, pe baza codului autorului original am rescris un nou plugin care ofera mai multe functionalitati si efectueaza mai putine cicluri CPU, iar consumul RAM este excelent. Logging-ul este separat pe fiecare lucru in parte. Nu se apeleaza lucruri useless in plugin pentru ca functiile nefolosite sunt sub forma de comentarii. Prin urmare, codul permite reactivarea functionalitatilor din plugin doar atunci cand e necesar deoarece nu imi place ideea de ConVar-uri useless si consum CPU degeaba. Noul nume al pluginului este: Rewritten Advanced-filters (Auto-silence + Warn System + Other in-game events) Codul pluginului este perfectibil si consuma resurse hardware extrem de eficient. Compatibilitate 100% cu SourceBans++ și SourceMod 1.11. Nu am testat inca pe SM 1.12 Pentru a vedea diferentele intre Advanced-filters si versiunea rescrisa de mine va rog sa cititi topicul complet. Descriere plugin Rewritten Advanced-filters ★ Tip resursă CSGO: Plugin SourceMod ★ Nume plugin CSGO: [FAIRSIDE.RO] Rewritten Advanced-filters (Auto-silence + Warn system + Other in-game events) ★ Autor plugin publicat: FAQU, Fully rewritten by HKS 27D ★ Versiune plugin: 1.2 + 21 local commits ★ Asistență modificări plugin: Da ★ Posibilități personalizare plugin: direct din sursă sau prin ConVars ★ Erori posibile și compatibilitate: No errors, no warnings, fully compatible with SourceMod 1.11 ★ Optimizat: Da, am verificat codul scris de FAQU și am rescris o bună parte din functionalitatile gandite de el. Nu există excese de consum CPU/RAM. ★ Valabilitate plugin: serverele FAIRSIDE.RO și serverele altor comunități ★ Contact: Pentru plugin mă puteti contacta pe Forum, Steam, TeamSpeak sau Discord ★ Alte informații: Plugiul SourceMod bazat pe ultima versiune de Advanced-Filters realizat de FAQU pe 3 octombrie 2021. Advanced-filters insights Warn system + Auto-silence + Auto-kick for spamming Automatizarea este punctul de referinta pentru acest plugin. Pluginul functioneaza in felul urmator: Case 1: Jucatorul nu are silence Primeste 5 warn-uri La warn 3/5 primeste auto-silence La warn 5/5 primeste auto-kick pentru spamming Case 2: Jucatorul are silence deja Primeste 3 warn-uri La warn 3/3 primeste auto-kick pentru spamming Case 3: Undisclosed. Se comunica doar celor care detin pluginul. Trimiterea succesiva de mesaje care contin cuvinte interzise de filtrele pluginului se sanctioneaza cu auto-silence si auto-kick. Urmatoarele motive au stat la baza introducerii functiei de auto-kick: Evitarea spam-ului realizat de jucatori pe functiile pluginului Evitarea exploit-urilor realizate de jucatori pe functiile pluginului Imbunatatirea consumului CPU/RAM prin reducerea call-urilor din plugin Construirea unui gameplay de calitate pe serverele FAIRSIDE.RO Rewritten Advanced-filters - Warn system (se da silence automat jucatorilor) Rewritten Advanced-filters - Warn system (se blocheaza mesajele jucatorilor care au deja silence) Rewritten Advanced-filters - Auto-kick system (se da kick automat jucatorilor care fac spam) More plugin insights: Events log FAQU a adaugat un subprogram care verifica o variabila si in functie de asta se facea logs la absolut tot ce se executa in plugin. Nu mi-a placut ideea, asa ca le-am facut pe toate separat + comentarii in plugin. Asadar, folosim comentarii pentru "ce am putea activa pe viitor" si eliminam cam 20% din cod doar din chestia asta. Depinde mult de preferinta fiecaruia, dar la nivel personal nu ador deloc request-urile useless pe CPU si codul inutil, cand stiu de fapt ce se intampla in spatele serverelor de CSGO comunitare. Rewritten Advanced-filters - Logs FAIRSIDE.RO servers Motivație rescriere plugin Advanced-Filters (FAQU) ➟ Scoatere lucrurilor neutilizate de peste 95% din serverele comunitare romanesti ➟ Rescrierea pluginului si eliminarea codului redundant ➟ Implementare Warn system scris de FAIRSIDE.RO ➟ Implementare Auto-silence scris de FAIRSIDE.RO ➟ Implementare Auto-kick scris de FAIRSIDE.RO ➟ Ajustare functii SourceMod pentru RAM management excelent ➟ Ajustare functii SourceMod pentru low CPU usage ➟ Implementari custom pe alte event-uri in-game [undisclosed] ➟ Automatizarea este "must-have" in loc de "nice to have" Caracteristici importante plugin CSGO ✓ Nu se utilizeaza SQL Queries sau alte lucruri care ar putea genera un consum anormal. ✓ Call-ul pe SBPP Comms este facut extrem de simplu, deci nu pierdeti performanta. (Thanks @IEcLiPsEI95 for some suggestions) ✓ Dacă ești manager de server și vrei warn-uri automate la jucatori + auto-silence + auto-kick în caz de spam excesiv acesta e pluginul potrivit pentru tine. Funcționalitate completă plugin CSGO Nu am detaliat toate funcțiile pluginului pentru că face parte din categoria "community private". Daca doriti mai multe detalii cu privire la calitatea codului din plugin imi puteti lasa un mesaj. Nu există o versiune mai bună de plugin care să facă aceleași lucruri într-un mod mai eficient decât ceea ce am prezentat pe această pagină. Cum pot obține pluginul Rewritten Advanced-filter? Pentru pluginul prezentat în acest topic puteți cere sfaturi sau puteți cere pluginul la secțiunea Public development. Cerinte pentru obtinerea pluginului: să aveți un server de CSGO care face parte din comunitatea FAIRSIDE.RO de peste două săptămâni să reprezentați o comunitate care nu a avut vreodată altercații cu noi și nu a trimis admini să înjure, să jignească, să facă reclamă în mod voit, să critice fără argumente sau să ia în derâdere numele fairside să reprezentați servere care nu au avut antecedente negative în ceea ce privește relaționarea cu FAIRSIDE.RO Ce am scris mai sus sunt cerințe de bun simț pentru alte servere sau comunități care vor pluginuri de fairside. Există de asemenea posibilitatea să primiți acest plugin respectând licențele SourceMod & Linux: SourceMod License: https://www.sourcemod.net/license.php Linux License: GPL-2.0: https://www.kernel.org/doc/html/v4.18/process/license-rules.html Plugin Credits FAQU - Autorul original al pluginului Advanced-filters. Daca nu exista pluginul lui FAQU, dura mai mult pana cand scriam cap-coada fiecare functie in parte. IEcLiPsEI95 - Explicatii subprograme and stuff. Mi-a reamintit cum se folosesc unele lucruri in C++. 1
Recommended Posts