Jump to content

SourceMod CSGO: Knife Damage Control plugin

Recommended Posts

Posted

Plugin SourceMod CSGO: Knife Damage Control

Plugin modificare damage knife

Pluginul Knife Damage Control se adresează serverelor de CSGO care au SourceMod instalat.

Schimbarea valorii damage-ului de pe cutit se face prin SDKHooks. Compatibilitate: SourceMod 1.11 si SourceMod 1.12 dev.

Descriere plugin Knife Damage Control

Tip resursă CSGO: Plugin SourceMod

Descriere: Prin acest plugin puteti modifica valoarea damage-ului de la cutit.

Nume plugin CSGO: [FAIRSIDE.RO] Knife Damage Control

Autor plugin publicat: HKS 27D

Versiune plugin: 1.0

Asistență modificări plugin: Da

Posibilități personalizare plugin: direct din sursă sau prin ConVars

Erori posibile și compatibilitate: No errors, no warnings, fully compatible with SourceMod 1.11 and Sourcemod 1.12 dev

Optimizat: Da. Pluginul este scris de la zero. Nu există excese de consum CPU/RAM.

Valabilitate plugin: serverele FAIRSIDE.RO și serverele altor comunități

Contact: Pentru plugin mă puteti contacta pe Forum, Steam, TeamSpeak sau Discord

Alte informații: Plugiul este realizat la cererea Managerilor de pe serverul AWP.FAIRSIDE.RO.

Caracteristici importante plugin CSGO

Special optimization: S-a utilizat SDKHook_OnTakeDamage in loc de OnPlayerRunCmd

Special optimization: Nu se folosesc comparatii de string-uri pentru a identifica weapon type: StrContains, StrCmp, StrEqual

Special optimization: Adaptarea codului pentru o performanta maxima pe functia SDKHook_OnTakeDamage

Special optimization: Activari/dezactivari automate in functie de event-urile in-game

Special optimization: S-a folosit EventHookMode_PostNoCopy

Motivație scriere plugin Knife Damage Control

• Nevoia serverelor din comunitatea FAIRSIDE.RO
  • Lipsa de alternative viabile de pe AlliedMods/GitHub

Personalizare plugin

• Generare config automat: csgo/cfg/sourcemod/fs_knife_damage_control.cfg

ConVars

• fs_knife_damage "15" // Set Knife damage

Funcționalitate plugin CSGO: Knife Damage Control

Nu am detaliat toate funcțiile pluginului pentru că face parte din categoria "community private".

Daca doriti mai multe detalii cu privire la calitatea codului din plugin imi puteti lasa un mesaj.

Nu există o versiune mai bună de plugin care să facă aceleași lucruri într-un mod mai eficient decât ceea ce am prezentat pe această pagină.

Cum pot obține pluginul Knife Damage Control?

Pentru pluginul prezentat în acest topic puteți cere sfaturi sau puteți cere pluginul la secțiunea Public development.

Cerinte pentru obtinerea pluginului:

• să aveți un server de CSGO care face parte din comunitatea FAIRSIDE.RO de peste două săptămâni
  • să reprezentați o comunitate care nu a avut vreodată altercații cu noi
    • și nu a trimis admini să înjure, să jignească, să facă reclamă în mod voit, să critice fără argumente sau să ia în derâdere numele fairside
  • să reprezentați servere care nu au avut antecedente negative în ceea ce privește relaționarea cu FAIRSIDE.RO

Ce am scris mai sus sunt cerințe de bun simț pentru alte servere sau comunități care vor pluginuri de fairside.

Există de asemenea posibilitatea să primiți acest plugin respectând licențele SourceMod & Linux:

Change log

23.09.2022 v1
Initial Release
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...