Unkn0wn #fairside.ro Posted October 27, 2022 Posted October 27, 2022 Review Mouse AQIRYS POLARIS Mouse-ul Aqirys Polaris și-a făcut apariția in anul 2020 , fiind un brand românesc , iar pâna în prezent are extrem de multe review-uri pozitive . Cu toate acestea un astfel de produs , desigur , trebuie să aibă un preț pe măsură , acest preț variază în funcție de culoarea pe care o doriți [ alb sau negru ] și de site. Am atașat mai jos 2 link-uri . Mouse AQIRYS POLARIS - ALB Mouse AQIRYS POLARIS - NEGRU Prezentarea generală [ cutia și conținutul acesteia ] Cutia are o combinație de culori între negru și albastru ce îi oferă din punctul meu de vedere un design superb ,plăcut ochiului. Pe cutie sunt scrise niște informații referitoare la mouse și desigur o imagine cu mouse-ul respectiv . În interiorul acesti cutii găsim o cutie mai groasă , ce protejează mouse-ul , iar iîn interiorul acesteia avem niște accesorii cum ar fi : un flyer, un ghid de instalare, stickere, o periuta de curatare, pad-uri de rezerva si cablu textil USB-A to USB-C. Inspecție generală , contrucția mouse-ului Aqirys Polaris White este un mouse mai nou decat varianta black, absolut identic vizual dar cu hardware imbunatatit. Switch-urile principale au fost inlocuite cu Kailh certificate la 80 de milioane de apasari fata de precedentele Huano cu doar 20 de milioane. Vizual mi se pare ca arata impecabil, e genul ala "hate it or love it" iar pe mine albul acesta intens m-a impresionat. Are o forma simetrica destinata pentru dreptaci cu urmatoarea dimensiune: 124.2 x 67.1 x 39.8 mm si o greutate lightweight de doar 73 grame. Așa a fost prezentat acest mouse conform MyGarage Carcasa exterioara este construita integral dintr-un plastic fin, in zona superioara are un coating ce ofera un feeling placut la atingere si desigur plasticul este extrem de solid , in partile laterale ale mouse-ului avem un plastic cu elemente geometrice , este perfect proportional , este un mouse echilibrat . Dispune de sapte butoane: cele doua click-uri principale (in dreptul lor plasticul e usor curbat spre interior pentru pozitionarea confortabila a degetelor), rotita scroll, doua butoane hexagonale pentru valorile DPI si doua butoane laterale cu rol de back si forward. Avem desigur și un USB-C , pentru încărcarea mouse-ului , acesta are și o cheiță , bănuiesc ca v-ați dat seama că este wireless , acumulatorul interior are 600 mAh , iar cablul are 1,8 m. Mouse-ul prezină 16000 DPI Specificații Sensor: Optical, PixArt PAW-3335 Sensitivity: 16000 DPI Polling rate: 1000 MHz Max tracking speed: 400 IPS Acceleration: 40G Hardware acceleration: No Shape: Symmetric, Right-handed Number of Buttons: 7 Programmable Buttons: Yes Switch Type: Kailh, rated for 80M clicks On-board memory: Yes Illumination: RGB Connectivity: Wireless 2.4GHz/Wired Interface: USB 2.0 Battery: 600mA / max charging time: 6h Battery Life: Up to 40 hours continuous Gaming Time Operating distance: 10m Cable type: Ultra-soft, braided Cable Length: 1.8 m Software: Yes (Windows 7 and up) Platform: PC & Mac Size: 124.2 x 67.1 x 39.8 mm Weight: 73 g (Without cable) Color: White Specificații conform MyGarage Software Software-ul il puteți descărca apăsând pe urmatorul link - Click , avețti butonul de descărcare abia la sfârșitul paginii . După ce l-ați descărcat , cum intrați in aplicație ne este prezentată o pagină unde avem MAIN , ADVANCED , MACRO , LIGHTING. La Main avem : left & right button , middle button , forward & back , DPI + & DPI - La Advanced avem în partea stângă DPI-ul de la 800 sau 600 la 16000 , fiind reprezentată printr-o erarhie , vă puteți modifica singuri culorile DPI-ului și-n momentul acela când schimbați DPI-ul se va schimba culoarea . Iar în partea dreaptă jos avem Sensivitatea mouse-ului , Scrolling speed și Double-click Speed , unde vi le puteți seta cum doriți. La Lighting vă puteți seta efectul ledului , brightness-ul & speed . EXPERIENȚĂ Mi-e personal acest mouse aqirys polaris mi-a oferit o experiență extraordinară, și încă îmi oferă , din punctul meu de vedere , este mouse-ul ideal pentru orice jucător , performanță extraordinară cu un buget decent de 210-260 lei , are tot ce ți-ai dorii , pe mine unu' m-a lăsat profund impresionat si recomand cu drag să îl cumpărați ! Și desigur aș dorii să vă reamintesc că prețul diferă de la site la site , vă las link-uri mai jos ! Țtin sa precizez ca am pus acest exemplu de mouse si pe negru si cu fir ! EMAG - Click ALTEX - Click FLANCO - Click PCGARAGE - Click MEDIAGALAXY - Click Videocli-uri sugestive *OneFlash* *Simpluu* Mențiuni comunitate: În concluzie acest mouse merită cumpărat , își merită toți bani , este cel mai bun mouse de buget wirless , le mulțtumesc celor de la MYGARAGE pentru micile informații culese de la ei ! Vă așstept cu un replay dacă sunt nelămuriti privind acest topic ! 95% creat de mine !
Recommended Posts