questionmark Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Vârsta ta: 17 Cum te-ai putea descrie în câteva cuvinte?: igenios, extremist, creativ? De ce dorești acest grad?: Ma plictisesc grav si nu am ce face vreau sa mai pierd timp-ul prin photoshop. De cât timp lucrezi în acest domeniu?: 3 Ani Ce program folosești?: Photoshop, Lightroom, Illustrator. Link-ul către portofoliul tău: Portofolio Alte cuvinte: Nu prea vad gfx pe forumu asta deci lets bring it back alive.
user23232 Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 (edited) Salut! As a fellow designer, mă bucur să văd că este cineva interesat să "își formeze mâna" în diferite tipuri de design. Așa cum cere și modelul pentru grad, ar fi frumos să vedem un portofoliu cu cel puțin 5 lucrări. Sunt sigur că ai ceva realizat în acești 3 ani. *Bineînțeles, fără lucrări cu reclamă* Deși bate puțin vântul la această secțiune, am să-ți ofer un feedback portofoliului tău, în speranța că te pot ajuta în vreun fel să evoluezi sau să te perfecționezi. Așadar, așteptăm un reply cu link de la portofoliul creat pe forum. Edited December 22, 2022 by Jorjeh
Recommended Posts