Jump to content

Verificarea conturilor de Steam in bazele de date ale siteurilor

Recommended Posts

Posted

Steam Data Base Platform

Sursa imagine: steampowered.com

Verificarea conturilor de Steam

În acest topic voi încerca să fac un simplu ghid despre cum puteți verifica conturile de steam în diferite site-uri, verificarea contului de FaceIT, site-uri recomandate, metode corecte de verificare și la ce trebuie să fiți atenți atunci când verificați conturile de Steam. Acest topic este folositor pentru admini și în special celor care sunt noi în adminat. Țin să menționez că este foarte important să știți regulamentul server-ului pe care vă aflați înainte de citirea acestui topic.

Convars Csgo Stats Site

Sursa imagine: convars.com

Convars Site de statistici pentru jucatori de CS:GO

Site-ul Convars este după părerea mea cel mai bun site când vine vorba de verificarea statisticilor pe CS:GO. După cum puteți vedea aveți detalii complexe despre jucător cât și statistici la acuratețea acestuia.

În mod normal un jucător avarage nu va avea niciodată "Lethality" peste 100% în caz că jucătorul are pe 100% sunt șanse foarte mari ca acesta să folosească programe pentru aim în CS:GO. Nu pot spune cu mâna pe inima asta, însă după experiență mea de Admin peste jumătate din jucătorii pe care i-am verificat pe acest site și aveau "Lethality" peste 100% au fost ulterior banati de anticheat-ul Valve, sau FairSide Anticheat. În mod normal când văd așa ceva la un jucător îi voi cere o verificare în calculator.

Dacă veți primi mesajul " Stats hidden " asta înseamnă că jucătorul are atât orele cât și profilul de steam pe privat.

Depinde de regulamentul server-ului pe care jucați dacă aceștia au voie sau nu cu profil privat.

Faceit csgo gaming platform 2023

Sursa imagine: faceit.com

Verificarea corecta a conturilor de FaceIT

Nici eu nu știam la început cum să verific în totalitate conturile de FaceIT ale jucătorilor. Făceam greșeli foarte mari și vreau să va atenționez.

Cred că toți am auzit de site-ul faceitfinder.com însă nu știu câți dintre voi șțiți să îl folosiți cum trebuie. Și nu mă refer că nu știe lumea să introducă linkul profilului de Steam în casetă. Mă refer la necunoștința când vine vorba de cont banat pe steam / cont banat pe FaceIT, deoarece este o diferență și acest site nu îți spune acest lucru.

Faceitfinder platform Csgo site

Sursa proprie a imaginii de pe site-ul: faceitfinder.com

Mai sus am pus o poză cu un cont de steam random din lista de prieteni. Contul respectiv are VAC BAN pe profil, din câte știu persoana respectivă are VAC BAN pe CS 1.6. Banul este de 470 de zile și după cum puteți vedea atunci când căutați un cont de faceit pe faceitfinder.com și persoana respectivă are VAC BAN pe cont, va scrie cu roșu "BANNED", dacă țineți cursor-ul pe cuvânt va apărea și de câte zile are VAC BAN, puteți să verificați și voi pe contul lor de Steam. Lucru care este înțeles greșit de multe ori este că persoană respectivă are contul de FaceIT banat, ceea ce este complet greșit. Persoana respectivă nu are ban pe faceit și am să va arăt cum arată un cont de FaceIT banat și unul fără BAN.

Vac Banned Steam account

Sursa proprie a imaginii: screenshot pe Steam

După cum puteți vedea VAC BAN-ul de aproximativ 470 de zile așa cum scrie și pe site-ul faceitfinder.

Faceit csgo profile

Sursa proprie a imaginii: Screenshot pe site-ul FaceIT

Aici este contul respectivei persoane și după cum puteți vedea nu are ban pe FaceIT.

Banned faceit account smurfing

Sursa proprie a imaginii: Screenshot pe site-ul FaceIT

Așa arată un cont banat pe FaceIT, scris cu roșu "BANNED FOR SMURFING" sau orice alt motiv.

banned-faceitfinder-account.JPG

Sursa proprie a imaginii: Screenshot pe site-ul faceitfinder.com

După cum puteți vedea player-ul care are cu adevărat ban pe FaceIT, nu apare cu "Banned" pe faceitfinder. De aceea este necesar să intrați pe contul lui de FaceIT să verificați.

Concluzie

Trebuie puțin mai multă atenție când verificați playeri pe site-urile respective pentru a nu se lăsa cu reclamații sau mai știu eu ce pentru ban degeaba sau altceva.

După cum am spus recomand site-ul : convars.com și faceitfinder.com pentru verificarea jucătorilor și să țineți cont de aspectele spuse în acest topic.

Sper că am ajutat pe cineva cu acest topic.