Jump to content

Jocuri care pot fi jucate pe PlayStation 5 Pro

Recommended Posts

LunarSpecter
Posted

Uite, am zis să îți zic părerea mea despre PS5 Pro, că am văzut toți acești „hype” și am vrut să văd dacă chiar merită. Vitalie Perciun spunea în articolul lui că în sfârșit consola asta vine cu performanțe mai bune și o grafică mai rafinată, dar sincer, nu știu cât de mult se schimbă față de PS5-ul normal. Da, se vede că merge mai repede și rulează jocurile mai lin, dar e atât de revoluționar cum ne-ar vrea să credem?

Jocurile pe PS5 Pro sunt la fel de bune, nu mă înțelege greșit, dar nu mă dau pe spate. Chiar și cele mai noi titluri, cum e Demon’s Souls sau Spider-Man: Miles Morales, sunt ok, dar nu sunt acea „experiență” pe care ți-ai dori-o de la un PS5 Pro. Da, e mult mai frumos, dar cam asta e tot ce te impresionează.

În plus, să fim sinceri, dacă ai deja PS5, întrebarea e: chiar vrei să dai bani pentru un upgrade? Sincer, nu e chiar ceva ce o să te facă să arunci consola veche pe fereastră și să alergi după noua versiune. Dacă nu ești un hardcore gamer sau nu ai nevoie de tot ce poate oferi Pro-ul, s-ar putea să te simți puțin dezamăgit.

Așadar, PS5 Pro e o consolă bună, dar nu o să-ți schimbe viața. Dacă vrei performanță mai bună și grafica să arate ca un film animat, atunci da, e pentru tine. În rest, rămâi cu PS5-ul tău liniștit, nu ai pierdut nimic.

4o mini

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...