Jump to content

Sondaj anonim preferinte jucatori - ajutor proiect academic

Recommended Posts

Constantin Durnea
Posted (edited)

Salutare tuturor!
Realizez un proiect de cercetare legat de preferințele gamerilor și am nevoie de puțin ajutor din partea comunității. Am pregătit un sondaj anonim care durează doar 3-4 minute.
Rezultatele vor fi folosite pentru a analiza tendințele și pentru a crea un concept de joc adaptat publicului.

[URL REMOVED]

Mulțumesc mult pentru participare! Fiecare răspuns contează.

Edited by HKS 27D
URL Removed
Posted

Salut! @Constantin Durnea

Ai doua postari pe forum, dintre care ambele fac referire la acest sondaj. Am sa elimin una dintre ele pentru ca au continut duplicat. Pe langa asta, am sa elimin adresa URL din postarea ramasa si o voi inchide.

Data viitoare iti recomand sa-ti schimbi abordarea. Cere sprijinul comunitatii prin intermediul serverului de discord, email etc. cu privire la proiectele derulate si daca primesti acceptul echipei administrative, poti face astfel de sontaje pe forum sau in alte medii sociale administrate de noi. Desi suna bine sa sprijinim astfel de initiative, e nevoie sa cunoastem lucrurile din spate inainte de a permite oricarui user sa ceara feedback sau completare de formulare de la pasionatii de jocuri video. Echipa administrativa a comunitatii descurajeaza orice tentativa de a raspunde la formulare lipsite de transparenta sau provenite de la necunoscuti din lumea online.

Succes!

• 3 weeks later...
Constantin Durnea
Posted

Salutare tuturor,

Mă numesc Durnea Constantin și sunt student la Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul, specializarea Informatică. În prezent lucrez la proiectul meu de lucrare de licență, care constă în dezvoltarea unui joc video original.

Pentru ca produsul final să răspundă cât mai bine intereselor comunității de gameri, am realizat un sondaj anonim care durează aproximativ 3–5 minute. Întrebările se referă la:

genurile de jocuri preferate,

durata tipică a sesiunilor de joc,

mecanici de gameplay,

stiluri vizuale și alte aspecte relevante pentru experiența de joc.

🔒 Datele colectate:

Sondajul nu colectează informații personale (nume, email, IP, etc.).

Răspunsurile vor fi analizate strict în scop academic.

Rezultatele vor fi incluse în lucrarea mea de licență și voi reveni cu un rezumat public pe forum, pentru comunitate.

👉 Link către sondaj (Google Forms): https://forms.gle/QrbvtWYvp5c9jnH67

🙌 Orice participare contează enorm și mă va ajuta să construiesc un joc mai apropiat de așteptările reale ale jucătorilor.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru sprijin!
Dacă există întrebări sau sugestii, voi răspunde cu drag în comentarii.

Cu respect,
Durnea Constantin
Student la „B.P. Hasdeu” Cahul
📩 Email: *****@*****.tld

Constantin Durnea
Posted
1 minute ago, Constantin Durnea said:

Приветствуя всем,

Меня зовут Дурнея Константин, и я студент в государственном университете «BP Hasdeu» в Кахуле, компьютерной специализации. В настоящее время я работаю над своей черновой лицензионной работой, которая состоит в разработке оригинальной видеоигры.

Чтобы конечный продукт ответил на интересы сообщества геймеров, я провел анонимный опрос, который длится около 3-5 минут. Вопросы относятся к:

Жанры любимых игр,

Типичная продолжительность игровых сессий,

Геймплейная механика,

Визуальные стили и другие аспекты, относящиеся к опыту игры.

🔒 Собранные данные:

Опрос не собирает личную информацию (имя, электронная почта, IP и т. Д.).

Ответы будут проанализированы строго для академических целей.

Результаты будут включены в мою лицензионную работу, и я вернусь с публичной резюме на форуме для сообщества.

👉 Ссылка на опрос (Google Forms): https://forms.gle/QrbvtWYvp5c9jnH67

🙌 Любое участие имеет огромное значение и поможет мне построить игру ближе к реальным ожиданиям игроков.

Спасибо за ваше время и поддержку!
Если есть какие -либо вопросы или предложения, я отвечу с любовью в комментариях.

С уважением
ДЕРЕА CONSTANTIN
Студент в "BP Hasdeu"Cahul
📩 Электронная почта: *****@*****.tld

Posted

Salut @Constantin Durnea!

Pe mail ai scris "Multumesc pentru raspuns, puteti sa controlati postarea si sondajul de mai jos si sami dati raspuns daca le pot plasa pe forum".

Exista o inconsistenta undeva. De ce ai mai cerut sa verificam postarea si sondajul daca tu oricum ai postat inainte sa-ti trimitem raspuns?

In ceea ce priveste celalalt reply in alta limba - nu avem useri din Rusia, Franta, Spania etc., ci din Romania (ori Moldova) sau alte tari unde migreaza oamenii. Mai intra persoane din afara, dar nu facem continut pentru acestea in mod special, concentrandu-ne in prezent doar pe Romania si limba romana. Aceasta ideologie este impusa si utilizatorilor nostri de pe forum. De aici si tld-ul .ro la numele domeniului (fairside.ro). Te rog sa refaci postarea dupa ultimele indicatii trimise deja de catre comunitate in cel mai recent email si evita textul in alte limbi in afara de romana. In cazul in care diverse denumiri de obiecte/lucruri/elemente necesita utilizarea altei limbi, poti continua. Totusi, asta nu inseamna sa traduci integral textul, ci doar secventele relevante.

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...