HKS 27D Posted February 1 Posted February 1 Admini online consola Counter-Strike GO/2 Vazand ca este nevoie de o solutie pentru afisarea adminilor pe CSGO/CS2 la fel cum era pe vremea CS 1.6, am luat decizia de realiza un plugin similar variantei de amx_who/admin_who. Acel plugin este cunoscut de generatiile vechi care s-au bucurat de Counter-Strike 1.6 pe servere publice modate in urma cu ani de zile. Pluginul nostru are compatibilitate cu chatul, consola jucatorilor si consola serverului. Pentru CSGO este SourceMod-based, iar pentru CS2 este scris in C#. Pluginul are aceleasi caracteristici pentru ambele jocuri (CSGO si CS2). Exista un output diferit pentru jucatorii care nu sunt admini si dau trigger la comanda. Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, revin cu postarea pluginului pe forum la peste 2 ani distanta de la realizare. Varianta noastra se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate. Caracteristici plugin afisare admini No useless memory allocs No resource-hungry game-events calls Best possible performance with lowest overhead for both CPU and RAM Advantaged features Show #userid, IP or other details along with admin name Customize which ranks show online admins Customize which players are showed in the list Customize what's being showed to non-admins instead of the list Ca mentiune importanta, motivul pentru care numele meu si userid-ul nu sunt afisate sub unul dintre gradele de admin din poze este dat de faptul ca am customizat pluginul mult mai mult, respectand exigentele si nevoile comunitatii noastre, totul in timp ce am mentinut acelasi user experience fara inconsistente precum numararea gresita a adminilor online. Cum poate fi folosit pluginul Pentru a verifica adminii online si rank-urile lor, ascuzand lista de jucatorii obisnuiti Pentru a promova cererile de admin pe forum/discord sau in alte medii adresate jucatorilor Screenshots
Recommended Posts