Jump to content

CS2 Plugin: C# Advanced filters (custom addons si cazuri specifice)

Recommended Posts

Posted

Advanced filters Counter-Strike 2

Deoarece nu am gasit o slutie suitable pentru nevoile serverelor de Counter-Strike 2 din comunitate, solutie care filtreaza mesajele de pe chat si numele jucatorilor pana la ultimul byte, am scris propriul plugin in 2024. Solutia noastra este super performanta, complet compatibila cu mediile caracterizate de high-concurrency si orice alt plugin complementar public sau privat care ruleaza pe aceleasi event-uri in-game. Toate astea in timp ce avem cele mai apreciate caracteristici pentru ownerii de servere. Mai specific: prin utilizarea tipurilor de date corecte, structurilor de date si principiilor de programare standard in industrie - am reusit sa depasim cele mai multe solutii mainstream si private, daca nu chiar pe toate, atunci cand vorbim despre caracteristici si performanta backend.

Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, revin cu postarea pluginului pe forum la peste 2 ani distanta de la realizare.

Varianta noastra se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate.

Ownerii de servere isi pot alege orice feature listat mai jos pentru configuratia din backend, desi sugeram sa utilizati majoritatea functiilor (daca nu chiar pe toate), intrucat pluginul chiar livreaza rezultatele asteptate si acopera 99% din nevoi by default.

Inspiratia pentru acest plugin de CS2: propriul plugin de autosilence CSGO bazat pe munca lui FAQU: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=329816. Avand in vedere ca n-am gasit un echivalent in spatiul open-source, ne-am facut propria solutie de la zero pentru CS2. Diferentele notabile sunt date de faptul ca pluginul nostru este mult mai avansat, orientat catre performanta backend si plin de caracteristici importante atunci cand e comparat cu majoritatea alternativelor, fie ele open-source sau closed source.

Caracteristici generale plugin 

• Root admins have immunity by default
  • Admins don't trigger specific filters (like reports)
  • Built-in warning system with autosilence
  • Autokick filters spammers
  • Autoban previously kicked players when continuous spam is identified
  • say_team@ (u@) optional bypass for players
  • Fully compatible with any open-source or private plugin that use similar or the same game-events
  • Modular design by default
  • Fully customizable logs in case you need them for future references
  • Many more addons for granular control of chat messages or player names

Tipuri de filtre

• Name filters (words, URLs and IPv4 addresses)
  • Chat filters (words, URLs or IPv4 addresses)
  • ADDON: Cheaters reports filters with custom response
  • ADDON: Events reports filters with custom response
  • ADDON: Custom filters for specific use cases to patch workarounds found by players
  • OTHER CUSTOM ADDONS: Not disclosed.

Protejare servere

• Ads from players that come and go
  • Swearing
  • Too many symbols
  • Too many digits
  • Ranges of forbidden ASCII chars
  • Phone numbers
  • Email addresses
  • Many more features that are not publicly disclosed