Jump to content

CS2 Plugin: C# Activity benefits jucatori si admini

Recommended Posts

Posted

Beneficii timp CS2

Deoarece nu am gasit vreo solutie CS2 reliable pentru beneficii pe timp (activity benefits), am scris propriul plugin anul trecut. Acesta ofera premii jucatorilor si/sau adminilor pe baza timpului din sesiunea curenta sau pe baza timpului total. Desi sunt impotriva abordarilor axate pe VIP si beneficiilor acordate selectiv, acest plugin poate fi integrat complet in orice sistem third-party precum VIP, SHOP sau altele. Ofera beneficii automate pe baza de timp fara interventie externa. Pluginul e complet configurabil, in timp ce mentine automatizarea de baza blocata in source code pentru a evita potentiale efecte negative. Fiecare beneficiu de sesiune este acordat o singura data per sesiune pentru a mentine balanta din joc, in timp ce beneficiile pe baza de timp total au o cu totul alta abordare in cod pentru a mentine echilibrul dintre jucatori.

CS2 Current session benefits

• MORE MONEY
  • MORE ARMOR
  • FAST PLANT
  • FAST DEFUSE
  • TEMPORARY SPEED

CS2 Total time benefits

• Not disclosed.

Implementarea CS2 pentru speed temporar este realizata diferit comparativ cu orice alta solutie open-source si urmeaza setarea de freeze time din server, asigurand un output corect pentru jucatori. Pe masura ce trece timpul, avem de gand sa imbogatim lista de optiuni disponibile. De asemenea, intentionam sa oferim surprize in functie de timpul total pentru jucatorii care depasesc anumite praguri de ore. Intre timp, am publicat premiile oferite in functie de timpul din sesiunea curenta.

Future improvements

In prezent cautam sa adaugam mai multe caracteristici, imbunatatind experienta tuturor jucatorilor pe baza timpului (sesiunea curenta si total) in loc sa promovam pluginuri de VIP, SHOP sau alternative similare. Asta construieste o balanta unica pe care managerii trebuie sa o ia in calcul atunci cand gazduiesc servere de Counter-Strike 2 axate pe beneficii fairplay oferite in acelasi mod tuturor.

Screenshots

fairside_activity_benefits.png