HKS 27D Posted February 1 Posted February 1 CS2 C# Memory overview Am scris acest plugin de CS2 in urma cu peste 2 ani de zile. Ulterior, la luni de zile distanta, am facut un GitHub repository open-source separat cu licenta MIT. GitHub repository: https://github.com/hks27d/CSSharpMemory Pluginul ofera un overview al consumului de memorie C# pentru debugging la framework-ul de modding CSSharp de pe CS2. Intrucat nu am avut parte de mult timp liber, abia acum revin cu postarea pluginului CS2 pe forum. Pluginul se poate porta pe majoritatea solutiilor de modding existente pe Counter-Strike 2, daca nu chiar pe toate. Informatii importante Puteti obtine mai multe informatii in cazul in care sunteti interesati sa va jucati cu memoria. Este incurajata includerea unor call-uri similare direct in framework-ul de modding in locul utilizarii unui plugin extern. Recompilarea solutiei de modding (CounterStrikeSharp in cazul nostru) este prin urmare necesara pentru a asigura o integrare mai buna. Screenshots
Recommended Posts