kenzake powah! Posted February 1 Posted February 1 Buna seara tutoror , inainte de toate trebuie sa va informez ca in aceasta categorie NU va exista un model . Fiecare isi exprima parerea si adauga un titlu potrivit ( Experienta / Story Time ) . Revenind , asa frumos ca prima postare pe aceasta categorie : Ma numesc Nutu Luca , pe jocuri si pe comunitatile unde am mai fost in trecere ( ca si activat am fost doar aici , motiv pentru care am si revenit dupa o pauza de ani buni ) cu numele kenzake . Vreau prin aceasta postare sa va explic toate experientele mele ce tin de comunitati sau forumuri . Totul a inceput in 2010 , prima mea comunitate si cea mai veche inexistenta astazi pentru ca s-au separat , a fost RedDevil . La 5 ani dupa , 2 persoane ramase au infiintat csblackdevilul(CSBD-ul) . Euforie , extaz , experiente noi si placere maxima . Toate , efectiv toate starile si placerile existau in momentele alea . Primul meu admin unde a trebuit sa stau aproape jumatate de zi sa mi dau seama ca amx_banip e una si amx_who e alta iar amx_destroy si amx_exterminate iti stricau efectiv calculatorul ( comenzile astea vechi erau mai pacatoase nu ce era prin 2017-2018 unde doar iti strica cs-ul) . Acolo am inceput sa invat despre moderare , despre a fii admin , despre a avea o raspundere , o semnificatie . Ma bucuram enorm ca faceam parte dintr-un proiect sa spun asa , contribuiam la ceva , invatam si totodata si aplicam . Abia prin 2011 au inceput sa apara si mix-urile , sa fie in floare , si warnighturile si sa nu uitam bineinteles de testele anti cheat numite Wargods , ca prin teamviewer erau fraieriti multi , greu am realizat chestia asta . A fost o prima experienta deosebita , o experienta in care am invatat ce inseamna sa fii Moderator si totodata si Super Moderator , dar sa cel mai important , ce fel sa actionezi si sa discuti cu oamenii pe servere . Sa nu uitam ca nu multa lume era pe atunci destupata la cap legat de ceea ce consta server de 1.6 / comunitate . Oamenii intrau , uni dintre ei voiau sa admineze dar marea majoritate intrau 4-5 ore jucau si ieseau . Experientele astea m-au ajutat enorm pe ulterior si totodata m-au format pe partea // private life // . Imi asum ce spun , pentru ca private life nu inseamna doar ce faci in timpul liber cu cine bei cu cine te calaresti si cu cine stai la povesti pana dimineata , inseamna si sa acoperi niste lipsuri . Certurile in familie / despartirile ca pe vremea aia cucereai si bagai totodata o fata in seama pe yahoo mail , apasai pe BUZZ pana iti raspundea 😄 . Iar unele refugii , pe langa iesiri cu baietii / plimbari / sport , mai erau si in calculator , unde trebuia sa faci ceva si daca iti doreai sa contribui . Cum am mai si spus , o experienta uluitoare . Sfatul meu , ca de la un batran sa zicem desi nu sunt chiar asa batran am inceput sa ma joc de la o varsta chiar foarte frageda , ar fii : Niciodata nu va puneti sperante / baze / dorinte intr-o chestie online . Intri , te joci si atat . Daca vrei sa te implici , acolo este alta poveste . Absolut dar absolut niciodata , nu puneti botul la ce va promit unii si alti ca va dau administrator ia si baga aici 100 lei sau 200 lei paysafecard ca asa era atunci , ca iti dam si facem si dregem , pentru ca la prima experienta daca treci prin asta , greu de refaci ( nu e vorba de bani , e vorba mental . ) Apreciati fiecare moment . Niciodata nu o sa mai fie vremurile ce au fost atunci , atat ca si servere dar totodata si placere plus dorinta , dorinta aia arzatoare sa astepti cu sufletul la gura sa ajungi acasa si sa intri la un 1.6 pe dust2 cu baietii , dar persoanele , rare , dar totusi persoanele , le mai gasesti de colo colo . Astia mai vechi inteleg bine la ce ma refer . Va pup !
Recommended Posts